AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Masážny matrac

Zobraziť katalóg
Masážny matrac
Masážny prístroj – poskytuje príjemnú uvoľňujúcu masáž, rozmery 120×50×4cm
Kód:  HRAa5850 Produktové číslo:  8594166100473

Masážny matrac

Masážny matrac je skvelým pomocníkom, ktorý pomáha pri bolesti chrbta, uvoľňuje nahromadené napätie v oblasti chrbta a pomáha znižovať stres. Pri masáži dochádza k podpore krvného obehu, navracia sa späť stratená energia. Po príjemnej uvoľňujúcej masáži sa budete cítiť ako znovuzrodení, plní novej energie. Výkon matraca je zabezpečovaný piatimi vibračnými masážnymi motorčekmi, ktoré sú rozmiestnené, aby maximálne pokrývali celý chrbát. Matrac je navyše vybavený vyhrievaním, ktoré zvyšuje celkový účinok masáže.

Vybrať si môžete z ôsmich automatických programov a z troch stupňov intenzity. Pomocou časovača je možné nastaviť dĺžku masáže na 15 minút či pol hodinu. Pri nastavení nízkej intenzity dochádza k jemnej masáži, ktorá je vhodná na zníženie stresu a celkové odstránenie pocitu únavy. Zvýšením intenzity masáž zosilňuje a je ideálna pre rýchle uvoľnenie stuhnutého svalstva. Silnú masáž ocenia najmä športovci. 

Hlavné prednosti

  • Blahodarná uvoľňujúca masáž
  • Výkon 5 vibračných masážnych motorčekov
  • 8 automatických programov
  • 3 intenzity masáže
  • Časovač
  • Flexibilný tvar
  • Ľahké ovládanie

Jedinečné vlastnosti

Prednosťou matraca je jeho flexibilný tvar, ktorý je vhodný do väčšiny stoličiek a kresiel. Použiť ho môžete prakticky kdekoľvek, či už doma, v kancelárii či na cestách. Je vyrobený z mäkkého a vzdušného materiálu. Masáž môžete vykonávať ako v sede, tak i v ľahu na zemi či na posteli. Jeho používanie je veľmi jednoduché, všetky funkcie sa dajú ovládať pomocou diaľkového ovládača. Doprajte svojmu chrbtu dokonalú starostlivosť a kúpte si tento skvelý masážny matrac.

Parametre a špecifikácia:

Príkon:
18 W

Napájanie:
adaptérom zo siete 220 V alebo 12 V (súčasť balenia)

Rozmery:
120 × 50 × 4 cm

Hmotnosť:
1,5 kg

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Masážny matrac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Masážní matrace. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Massagematratze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Massagematratze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Masszázs matrac.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií