AD homeoffice AD homeoffice

Maxi-Cosi Rodi AirProtect 2016 - Black Crystal

Zobraziť katalóg
Maxi-Cosi Rodi AirProtect 2016 - Black Crystal
Autosedačka pre deti od 15 kg do 36 kg, upevnenie do auta pomocou 3 bodového bezpečnostného pásu a unikátna technológia ochrany hlavy AirProtect, čierna
Kód:  FOB358 Produktové číslo:  8712930098324
Maxi-Cosi Rodi AirProtect 2016 - Black Crystal Predaj skončil

Maxi-Cosi Rodi AirProtect 2016 - Black Crystal

Autosedačka Maxi-Cosi Rodi AirProtect Black Crystal je vybavená unikátnou technológiou AirProtect pre ochranu v prípade bočného nárazu a taktiež disponuje jedinečnou polohou pre relaxáciu počas jazdy. Táto autosedačka je jediná v Európe, ktorá používa túto technológií.

bezpečnosť predovšetkým

Autosedačka má príjemnú krystalovo čiernu farbu a je určená pre deti od 3,5 do 12 rokov.Jej maximálna nosnosť je 15 až 36 kg. Ako prvý sa pýši unikátnou technológiou AirProtect, ktorá používa špeciálne vyvinutú penu. Tá je zabalená v perforovanom obale, ktorý absorbuje postupným vyfukovaním vzduchu energiu vznikajúcu v prípade nárazu. Týmto je oveľa viac chránená oblasť hlavy dieťaťa, než u akýchkoľvek iných autosedačiek. Špeciálne kotevné úchytka za opierkou hlavy zaisťuje sedačke ešte väčšiu stabilitu v automobile. Vodiče pásov sú tu samozrejmosťou.

Komfort počas jazdy

Cestovanie autom je pre niektoré deti nočnou morou. S touto autosedačkou Maxi-Cosi Rodi AirProtect Black Crystal už nebude, pretože dopraje dieťaťu maximálny komfort. Diskomfort dieťaťa je spôsobený rastom vášho dieťaťa. Táto autosedačka bude rásť s ním. Jediným pohybom ruky nastavíte výšku i šírku a ergonomický dizajn navyše poskytne ideálnu oporu detskému telu. Pokiaľ bude vaše dieťa ospalé, jednoducho nastavíte polohu zo sedu na polohu pre spanie. Ak sa poťah zašpiní, možno ho úplne odňať a vyprať. Autosedačka je veľmi ľahká a ľahko prenosná. Inštaluje sa pomocou 3 bodového bezpečnostného pásu v smere jazdy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Maxi-Cosi Rodi AirProtect 2016 - Black Crystal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxi-Cosi Rodi AirProtect 2016 - Black Crystal.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií