PET PET

Maxi-COSI Rodi AP Black Raven 2017

Zobraziť katalóg
Maxi-COSI Rodi AP Black Raven 2017
Autosedačka – pre deti 15–36kg, jednoduché pripevnenie autosedačky pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu, technológia AirProtect® na maximálnu ochranu hlavičky dieťaťa
Kód:  FOB390 Produktové číslo:  8712930098362
Maxi-COSI Rodi AP Black Raven 2017 Predaj skončil

Maxi-COSI Rodi AP Black Raven 2017

Detská autosedačka Rodi AirProtect značky Maxi-Cosi zaručí bezpečné prevážanie dieťaťa v automobile. Sedačka je určená pre deti od 3,5 do 12 rokov, s váhou 15 až 36 kg. Disponuje unikátnou technológiou na ochranu pred prípadným bočným nárazom a jedinečnou polohou na relaxáciu počas jazdy.

Špeciálne vyvinutá technológia AirProtect – vyvinutá pena v opierke hlavy, je zabalená do perforovaného obalu. Náraz dokáže absorbovať postupným vyfukovaním vzduchu a tým chráni oblasť hlavy oveľa bezpečnejšie, než akékoľvek iné autosedačky. Sedačka je vybavená praktickými vodičmi na pásy, ktoré zaručujú správne pripnutie pásu. Pre ešte väčšiu stabilitu môžete využiť špeciálny kotviaci úchyt, ktorý sa nachádza za opierkou hlavy.

Každá mamička ocení jdnoduchú údržbu, poťah sa dá odstrániť a oprať. Autosedačka Rodi AirProtect je vyrobená z kvalitných materiálov a pre dieťa je veľmi pohodlná. Autosedačka bude rásť s vaším dieťaťom, dá sa výškovo nastaviť, opierka hlavy a automobilový pás tak budú vždy v správnej pozícii. Autosedačku upevníte pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu. Je vybavená praktickými vodičmi na pásy, ktoré zaručujú správne pripnutie pásu. Hodí sa do väčšiny automobilov. 

Parametre a špecifikácie:

  • Norma EÚ: R44/04
  • Hmotnosť: 5,1 kg
  • Šírka sedu: 27 cm
  • Dĺžka opierky chrbta: 60 cm
  • Farba: čierna

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Maxi-COSI Rodi AP Black Raven 2017
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxi-COSI Rodi AP Black Raven 2017.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií