AP+ nový vizuál AD homeoffice

MONSTER iSport Freedom bluetooth Wireless On Ear čierne

Zobraziť katalóg
MONSTER iSport Freedom bluetooth Wireless On Ear čierne
Bezdrôtové slúchadlá náhlavné, bezdrôtové, bluetooth, antibakteriálne a potu odolné vyhotovenie, ovládanie na mušľu, cestovné púzdro, čistiaca utierka, USB kábel
Kód:  MON307a4 Produktové číslo:  128947-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER iSport Freedom bluetooth Wireless On Ear čierne Predaj skončil

MONSTER iSport Freedom bluetooth Wireless On Ear čierne


Kompaktné a ľahké športové slúchadlá iSport Freedom budú vašim spoľahlivým partnerom pri každej akcii. Nezáleží, či športujete v hale či vonku, vždy sa vám dostane maximálne pohodlie a perfektný zvuk s nadštandardnou dynamikou prednesu. Slúchadlá sú odolné voči potu, umývateľné a ľahko sa udržujú v čistote. Pri tréningu v neskorých večerných hodinách iste oceníte zabudovaný reflexný prvok. Pri prenášaní zase ľahkú skladaciu konštrukciu a vrecúško v balení.


Kľúčové vlastnosti

  • extra odolné a veľmi ľahké vyhotovenie
  • rezistentné voči potu, umývateľné, antimikrobiálne
  • reflexný pruh na bezpečný tréning po zotmení
  • dlhá výdrž batérie (cca 10 hodín)
  • podpora hlasového vytáčania
  • ovládanie hovorov a prehrávanie priamo na mušli
  • alternatívny audio kábel s mikrofónom v balení
vypnuté
MONSTER iSport Freedom

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Bezdrôtová voľnosť a pohodlie

Slúchadlá využívajú bezdrôtovú technológiu bluetooth s prémiovým kodekom Apt-X a podporujú kompresiu AAC, takže si môžete byť istí, že k vašim ušiam prenesú zvuk v najvyššej kvalite. Ovládanie hovorov i hudby je navyše integrované priamo na mušli, aby bolo stále pri ruke. Na batériu poskytnú slúchadlá približne 10 hodín neprerušovaného prehrávania, dobíja sa 1,5 h a maximálne môžu byť cca 10 m od zdroja. Vďaka možnosti alternatívneho použitia s káblom, na ktorom je navyše integrovaný mikrofón na telefonovanie, vás už absolútne nič nezastaví.


 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER iSport Freedom bluetooth Wireless On Ear čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Monster iSport Freedom Bluetooth Wireless On Ear Fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií