PET AD homeoffice

MPman T125 BT biele

Zobraziť katalóg
MPman T125 BT biele
Reproduktory – Bluetooth tower, 4× repro 2× 15W+2× 5W RMS, FM rádio, USB, 2× USB pre nabíjanie, čítačka kariet SD, AUX-in, bezdrôtový dosah 10m, modrý LED displej, diaľkové ovládanie
Kód:  MPM020l6 Produktové číslo:  T 125 BT WH
MPman T125 BT biele Predaj skončil

MPman T125 BT biele

Užívajte si vo svojej obývacej izbe, spálni či konferenčnej miestnosti čistý a neprekonateľný zvuk, ktorý vás vtiahne do prebiehajúcej situácie a nepustí. Reproduktory od spoločnosti MPman hrajú rovnako dobre ako vyzerajú, ich jednoduchý a priamočiary dizajn vás ohromí už na prvý pohľad.

Kľúčové vlastnosti

  • Užite si kvalitný a čistý zvuk
  • Celkový výkon 40 W
  • Multimediálny systém 2.0
  • Bluetooth konektivita 10 metrov
  • Rozmery: 100 × 15 × 15 cm
  • Farebné prevedenie: biele

Zvuková vlna

S výkonom 2× 15 W a 2× 5 W sa z reproduktorov bude linúť silný a kvalitný zvuk. Užívať si môžete počúvanie vášho obľúbeného rádia vďaka FM prijímaču rádiových vĺn. Zariadenie je osadené dvoma USB konektormi na dobíjanie a jedným konektorom na prehrávanie zvukovej stopy. Samozrejmosťou je tiež čítačka kariet SD/MMC a AUX vstup, ktoré vám dávajú viac možností prehrávania hudby. Vďaka Bluetooth konektivite možno prehrávať vami obľúbenú stopu aj z počítača či mobilného zariadenia. Kvalitný bezdrôtový dosah je celkom 10 metrov od reproduktora.

Biela veža s rozmermi 100 × 15 × 15 cm je ozdobená v prednej časti štyrmi reproduktormi. Na LED displeji si môžete prečítať informáciu o práve prehrávanej zvukovej stope, dĺžke prehrávania a nastavenej hlasitosti. Súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MPman T125 BT biele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MPman T125 BT bílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mpman T125 BT Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mpman T125 BT Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mpman T125 BT hangszóró, fehér.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií