Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

MSI PX60

Zobraziť katalóg
MSI PX60
Notebook - Intel CPU, 15.6 "LED 1920x1080 antireflexná, RAM 16GB, NVIDIA GeForce GTX 950mm 2GB GDDR5, M.2 SSD 128GB + HDD 1TB 7200 otáčok, WiFi 802.11 ac, Gigabit LAN, Bluetooth 4.0, HDMI, USB 3.0, webkamera, čítačka kariet , podsvietená klávesnica, 6-článková batéria, až Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NB122i7hNAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI PX60

vypnuté
PX60 2QD

PX60

Podstata profesionality, esencie dokonalosti


Ultimátne výkon pre ultimátnej zážitok

Užívajte si úplne nový spôsob komunikácie s vaším počítačom. S možnosťou rozumieť vašim pohybom, rozpoznať vašu tvár a reagovať na váš hlas, vynáša procesory 5. generácie Intel i7 digitálny svet na úplne novú úroveň.

vypnuté
Ultimátne výkon pre ultimátnej zážitok

vypnuté
Nahimic

Technológia Nahimic je technológia na vylepšenie zvuku, využívaná v mnohých odvetviach, ako je vojenský či letecký priemysel. Nahimic zlepšuje kvalitu zvuku a jeho presnosť. 

vypnuté
VIRTUAL SURROUNDING

virtual surrounding

Technológia 360 ° vás dostane priamo do centra diania, či už sledujete film alebo hráte hry.

vypnuté
POSÍLENÍ BASŮ

posilnenie basov

Získajte ešte mocnejší zvuk vďaka zdôraznenie basov pri sledovaní multimédií.

vypnuté
REDUKCE ŠUMU

redukcia šumu

Konštantná hlasitosť a redukcia šumu a hluku uľahčia a spríjemnia vašu mikrofónové komunikáciu.


Technológia True Color

Vďaka technológii True Color bude každý pixel vášho monitora žiariť tými najjasnejšími farbami a obraz bude neuveriteľne jasný. 

Vďaka 6 prednastaveným presetom môžete obraz prispôsobiť presne svojim potrebám.

vypnuté
Technológia True Color
vypnuté
True Color Preset
vypnuté
True Color Preset
vypnuté
True Color Preset
vypnuté
True Color Preset
vypnuté
True Color Preset
vypnuté
True Color Preset

našlapaný výkon

Špičková rada grafických kariet NVIDIA GTX prináša extrémny výkon pre notebooky a zvládne aj tie najnáročnejšie aplikácie.

vypnuté
našlapaný výkon

špeciálne chladenie

Cooler Boost 3 je určený pre najnovšie procesory a grafické karty s ultra výkonom. Vďaka účinnému a premyslenému návrhu nezaberie žiadne miesto naviac a minimalizuje hluk.

vypnuté
špeciálne chladenie

matrix Display

Vytvorte si dokonalé pracovné prostredie. Technológia matrix Display vám umožní okrem displeja notebooku využiť ešte dva ďalšie externé monitory, a to v rozlíšení až 4K.

vypnuté
matrix Display

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI PX60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI PX60 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI PX60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI PX60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI PX60.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií