PET AD homeoffice

Narex ASV 14-2A, 2Ah

Zobraziť katalóg
Narex ASV 14-2A, 2Ah
5 1 hodnotení
Aku vŕtačka 2 Ah, 14,4V, 2Ah, Li-Ion, dve rýchlosti, 0-460 / 0-1600rpm, max. Krútiaci moment 54Nm, rýchloupínacie skľučovadlo max. 13mm, LED osvetlenie, nabíjačka, kufor
Kód:  NAR001c Produktové číslo:  7902148

Narex ASV 14-2A, 2Ah

Nestrácajte čas tým, že kupujete lacné a nekvalitné nástroje. Vyberte si kvalitu, ktorá vám bude slúžiť dlho. Medzi také špičkové značky patrí Narex s tichým srdcom. Už roky je osvedčenou spoločnosťou, ktorá dokáže veci skutočne dobre. Ak potrebujete akumulátorový skrutkovač pre vašu prácu, sme pripravení predstaviť Vám túto skutočne úspešnú udalosť, ktorá splní aj tie najnáročnejšie požiadavky. Bude zaručená kvalita spracovania, dizajnu a použitých materiálov. Neoceniteľnou výhodou je možnosť použitia bez potreby elektrického pripojenia. Hlavná zásuvka je vysokokvalitná zložka a 14,4 V, Li-Ion batéria s kapacitou až 2 Ah.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysokokvalitný akumulátorový skrutkovač
  • Ergonomický dizajn
  • Vysoký uťahovací moment s možnosťou regulácie
  • Robustná celokovová a dvojstupňová prevodovka
  • Skľučovadlo rýchleho účinku
  • Praktické osvetlenie LED
  • Dodáva sa s dvoma batériami so nabíjačkou a puzdrom
  • Nízka hmotnosť

Nadštandardné parametre

Vždy sa môžete obávať vŕtania tvrdých alebo mäkkých stavebných materiálov do hlavy. Robustné dvojrýchlostné prevodovky sotva takým materiálom odolávajú. Tuhosť prevodovky je založená na viacvretenovom a vysokokvalitnom kryte prevodovky z hliníka . Nastavenie uťahovacieho momentu je vykonané s ohľadom na pohodlie používateľa a nájdete tu 21 stupňov. Vysoko kvalitný elektromotor má uťahovací moment až do 54 Nm. Skľučovadlo sa dá upnúť priemermi nástrojov s priemerom od 0,8 do 10 mm. Akumulátorový skrutkovač dosahuje prvú rýchlosť až 460 otáčok za minútu a druhú rýchlosť 1600 otáčok za minútu. Všetky tieto parametre robia tento akumulátorový skrutkovač dokonalým spoločníkom aj v tých najťažších pracovných podmienkach. 

Dokonalá ergonómia

Ergonómia prístroja je zameraná na schopnosť vždy držať sa pevne a pohodlne s vrtákom, takže je tak ľahké pracovať aj po dlhšej pracovnej dobe. To tiež pridáva zmäkčujúce pogumované doplnky, ktoré sú na rukoväti. V zle osvetlených oblastiach bude veľmi užitočné praktické LED svetlo. Vaša práca sa bude vždy robiť presne podľa vašich požiadaviek. Používateľ bude mať radosť z dvoch vysokokvalitných 14,4 V, 2 Ah Li-Ion batérií a požadovanej nabíjačky, všetko zabalené v praktickom prípade. Jednoduchá preprava všetkého je zaručená.

Ďalšie informácie:

Vŕtanie dreva:
30 mm

Vŕtanie z ocele:
10 mm

Čas nabíjania batérie:
až 45 minút

Hmotnosť vrátane batérie:
1,8 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Narex ASV 14-2A, 2Ah
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Narex ASV 14-2A, 2Ah.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií