AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Od zítřka nečaruji

Zobraziť katalóg
Od zítřka nečaruji Film
Kód:  AV00143
Od zítřka nečaruji Predaj skončil

Od zítřka nečaruji

Zostrihom siedmich dielov III. série stredometrážnych filmov, uvádzaných iba v televízii, vznikli dva celovečerné filmy „Od zítřka nečaruji“ a „Poplach v oblacích“ uvedené do kín. Tento film bol vytvorený z epizód: „Pan Tau na pionýrskem táboře“, „Pan Tau a která je ta pravá?“ a „Pan Tau – Od zítřka nečaruji“.

Pan Tau musí skončiť so svojím čarovaním. Tvrdý klobúk bude totiž nenávratne zničený! Opäť to všetko začne tým, že sa pán Tau objaví na krídle letiaceho lietadla. Zdesená posádka všetko nahlási, ale po pristátí je záhadný čierny pasažier preč. Prípadu sa ujme horlivý III. inšpektor bezpečnosti letovej prevádzky Málek, ktorý dúfa, že bude za dolapenie muža s klobúkom povýšený na II. inšpektora. Jeho tri deti sa práve chystajú na pioniersky tábor, kde sa vďaka omylu vedúceho tábora ocitne aj pán Tau v úlohe táborového kuchára. Po jeho stopách sa však vydáva neúprosný inšpektor Málek, ktorému sa podarí zmocniť nielen dáždnika pána Tau, ale aj jeho čarovného klobúčika. S pomocou detí sa pán Tau ochotne začne učiť žiť aj bez kúziel ...

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií