AD homeoffice AD homeoffice

Osviežovač vzduchu MESH passion

Zobraziť katalóg
Osviežovač vzduchu MESH passion
do mriežky ventilácie auta, s reguláciou intenzity vůně.Parfém Passion, založené na esenciu jazmínu a mandarínky.
Kód:  AUPR2357 Produktové číslo:  90924

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Osviežovač vzduchu MESH passion Predaj skončil

Osviežovač vzduchu MESH passion

Štýlový osviežovač vzduchu určený do mriežky ventilácie auta príjemne a dlhodobo prevonia váš automobil po jazmínu a mandarinke.   Intenzitu vône passion možné regulovať. Výhodou osviežovače je tiež jeho priaznivá cena. Použitie je jednoduché: držte fľaštičku vo zvislej polohe, otvorte osviežovač a odskrutkujte viečko fľaštičky s parfumom. Nasaďte držiak a osviežovač upevnite na zvislú mriežku ventilácie vozidla (pozor, nie na šikmú!). Ovládačom na prednej strane pohodlne regulujte intenzitu vône. Tešte sa z nej celé 2 mesiace.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TOPCAR Osvěžovač vzduchu MESH passion. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Légfrissítő MESH szenvedély.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií