Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

PATCHNESS Paris Hydratense Mask

Zobraziť katalóg
PATCHNESS Paris Hydratense Mask
Pleťová maska pre intenzívnu hydratáciu a hĺbkovú regeneráciu, zo 100% prírodných vlákien BIOcelulózy, má rýchly SOS účinok, pre jedno použitie
Kód:  KSPL1832 Produktové číslo:  3760241500161

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PATCHNESS Paris Hydratense Mask

vypnuté
PATCHNESS Paris Hydratense Mask

Špeciálna gélová priľnavá maska ??Hydratense je určená pre intenzívnu hydratáciu a hĺbkovú regeneráciu pleti. Každá pleť je denne namáhaná vonkajšími škodlivými vplyvmi, ako sú rozmary počasia alebo znečistené životné prostredie a dochádza k jej vysušeniu, strate pružnosti a predčasnému starnutiu. Pleťová maska ??vašu pleť príjemne osvieži, navráti jej hydratačnú rovnováhu a oživí jej vzhled.

Maska účinne predchádza predčasnému starnutiu pleti a vzniku vrások. Je vyrobená zo 100% prírodných vlákien BIO celulózy, ktorá pleť jemne rozmaznáva a pomocou účinných látok, ktoré sú do nej napustené pleť vyživuje a hydratuje. Jedinečná kombinácia výťažkov z aloe vera, kyseliny hyalurónovej a kolagénu navracia pleti prirodzenú pružnosť a pôsobí regeneračne na povrchu aj v hlbších vrstvách pleti. Dopřejte si speciální jednorázovou masku, která vaši pleť oživí a nádherně rozjasní!

Regeneračná gélová SOS maska ??pre sviežosť vašej pleti

Společnost PATCHNESS® Paris je francouzská společnost založená v roce 2013 v Paříži, která se zabývá moderní dermokosmetikou. Rodinný team sa venuje vývoju špeciálnych kozmetických masiek, ktoré sa prikladajú na pleť a postupne do nej uvoľňujú účinné látky zaisťujúce intenzívnu výživu, hydratáciu a regeneráciu pleťových buniek. Masky sú vyrábané z najlepších dostupných materiálov, ktoré sú 100% prírodné a majú schopnosť prenášať aktívne látky do pleti. Perfektné prepojenie séra a jemného obkladového materiálu zaisťuje vysokú a veľmi rýchlu účinnosť masky. 

Jemná gélová maska ??hydratense váži len niekoľko gramov a je vyrobená z BIO celulózy tvorenej 100% prírodnými vláknami. Maska je napustená výťažky z rastliny aloe vera, ktoré pleť osviežujú, upokojujú a umožňujú lepšie priepustnosť ostatných účinných látok do pleti. Navyše majú antibakteriálne a protizápalové účinky, ktoré pleť chránia. Ďalšiu významnú a hojne zastúpenou zložkou je kyselina hyalurónová, ktorá podporuje intenzívnu hydratáciu. Obsah kolagénu v maske pleť vypína a zdokonaľuje. Maska začína účinkovať ihneď po priložení, okamžite dodá pleti potrebnú energiu, rozjasní ju a nádherne oživí. Jedinečným spôsobom vyhladí vrásky a dokonale vypne pleť. Pomozte své pleti hydratační maskou nové generace, která odstraní všechny známky jejího předčasného stárnutí!                                                                                                    

vlastnosti masky

  • maska ??rýchlo a intenzívne ošetruje pleť
  • oživuje pleť a vyhladzuje vrásky
  • dodáva pleti hĺbkovú hydratáciu a výživu
  • má pohodlné a jednoduché použitie
  • príjemne osviežuje a upokojuje pleť
  • má antibakteriálne a protizápalové účinky
  • odstraňuje známky predčasného starnutia pleti
  • rozjasňuje a vypína pleť
  • regeneruje pleťové bunky

zloženie masky

VODA - GLYCERÍN - KYS. HYALURÓNOVÁ - ROZPUSTNÝ KOLAGÉN - KYS. CITRÓNOVÁ - citrát sodný (ALKALIZÁTOR) - ALOE PRAVÁ PRÁŠOK ZO ŠŤAVY LISTOV - Nátriumbenzoát (konzervant) - fenoxyetanol (konzervant) - polyakrylát 13 - disodium EDTA - trietanolamínu - POLYISOBUTENE - Polysorbate 20 - sorbitanu ISOSTEARATE - EXYL Cinnamal-HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE carboxaldehyde -LINALOOL-BIOSACCHARIDE GUM-1-ACRYLATES / C 10-30 ALKYL acrylate CROSSPOLYMER- PARFUMÁCIE

Parametre a špecifikácia

Typ
Umývacia Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

Typ

Typ
Umývacia Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PATCHNESS Paris Hydratense Mask Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PATCHNESS Paris Hydratense Mask.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií