PET AD homeoffice

PENTAX K-S1

Zobraziť katalóg
PENTAX K-S1
Digitálny fotoaparát CMOS 20 Mpx, 3 "LCD, Li-ion, SD / SDHC / SDXC / Eye-Fi / FLU, Full HD video, podpora RAW, HDR
Kód:  OX191n3np

PENTAX K-S1

Kompaktný dizajn nabitý technológiami

Či už ste vo fotení sa zrkadlovkami nováčik alebo ostrieľaný profesionál, Pentax K-S1 je presne tým aparátom, ktorý vám má čo ponúknuť a pozdvihne vaše fotografie na vyššiu úroveň. Inovatívny zrkadlovka vám prinesie jedinečné zážitky pri fotení vďaka novému systému ovládania a modernému dizajnu pri zachovaní kompaktnosti, ktorá je u značky Pentax štandardom. Dodatočné LED diódy na tele fotoaparátu nie sú len obyčajným pozlátkom, ale majú tiež funkčné charakter. Medzi špičkové technológie, ktoré môže K-S1 ponúknuť ďalej patrí simulátor anti-aliasing filtra, optický hledáčik s päťbokým hranolom a vstavaný mechanizmus pre redukciu trasiem.

intuitívne ovládanie

Všetky dôležité ovládacie prvky fotoaparátu Pentax K-S1 sú podsvietené LED diódami, ktorých farba indikuje aktuálny režim fotoaparátu alebo zvolenej funkcie. Napríklad tlačidlo spúšte je podsvietené na zeleno pri robení fotografií, pri natáčaní videa sa podsvietenie zmení na červené. Pri zapnutej funkcii rozpoznávania tvárí sa na fotoaparáte rozsvieti toľko LED diód, koľko bolo rozpoznané tvárou. Tie isté diódy slúžia ako odpočítavanie pri samospúšťou.

Snímač s maximálnou citlivosťou

K-S1 je vybavený celkom novým CMOS snímačom s efektívnym rozlíšením 20,12 megapixelov, ktorý zaistí vysoko kvalitné fotografie. Kvôli maximalizácii výkonu je snímač navrhnutý bez optického anti-aliasing filtra. V spojení s vysoko výkonným obrazovým procesorom Prime MII dosiahnete s fotoaparátom vysoko detailných a prirodzených fotografií s minimálnym šumom aj pri ultra vysokej hodnote ISO - až 51 200.

Inovatívny redukcia trasiem a moiré efektu

In-body Shake Reduction je mechanizmus špeciálne vyvinutý firmou Pentax pre efektívne minimalizáciu trasiem a dosiahnutie maximálnej ostrosti obrázkov aj pri použití teleobjektívu alebo pri fotení scén s minimom svetla. Inovatívny systém anti-aliasing filtra nie je realizovaný opticky, ale softvérovo na úrovni subpixelového spracovanie obrázka, napriek tomu je dosiahnutá efektívna redukcia moiré efektu. Užívateľ si navyše môže okrem vypnutie a zapnutie filtra zvoliť úroveň anti-aliasingu a získať tak unikátne fotografie.

stopercentná hledáčik

Vďaka využitiu špeciálneho pětibokého hranola v hledáčiku K-S1 bude vami vybraný záber presne korešpondovať s obrázkom na výslednej fotografii. Vysoká svetlosť hledáčika spolu s miernym oddialením scény (zoom 0,95x) umožní vidieť 100% požadovaného obrazu priamo v hledáčiku a tak nájsť požadovaný záber.

Parametre a špecifikácia

Maximálne ISO
51 200 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
5,4 sn./s Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Optický zoom
0,95 × Hotovo!

Snímač

Maximálne ISO
51 200 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
5,4 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Objektív

Optický zoom
0,95 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PENTAX K-S1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PENTAX K-S1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pentax K-S1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pentax K-S1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PENTAX K-S1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií