AD homeoffice PET

PHILCO PSB 442

Zobraziť katalóg
PHILCO PSB 442
Chladnička kombinovaná, A++, objem chladničky/mrazničky 36/6 l, hlučnosť 43 dB
Kód:  FAC2780a Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  PSB 442 Stránky výrobcu

PHILCO PSB 442

Jednodverová chladnička s mraziacim boxom od popredného výrobcu domácich spotrebičov Philco je výkonným a vysoko úsporným spotrebičom. Vďaka kompaktným rozmerom nezaberie veľa miesta v priestore, napriek tomu v nej bezpečne uskladníte tie najdôležitejšie potraviny. Svoje uplatnenie nájde v malých kuchynkách, na chatách, v hotelových izbách, baroch a napríklad aj v spálňach. Využiť ju môžete aj ako doplnkovú chladničku k vašej chladničke. Spadá do energeticky úspornej triedy A++, preto je veľmi šetrným spotrebičom, ktorý vám ušetrí potrebné financie za energiu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky šetrný spotrebič, spotrebuje iba 0,23 kWh za deň
  • Praktické kompaktné vyhotovenie
  • Špeciálny mraziaci box s objemom 6 litrov
  • Odnímateľná polica
  • Možnosť otočenia dverí
  • Samozrejmosťou je držiak na fľaše, priehradka na vajcia a syry, priehradka na nápoje
  • Mraznička je vybavená táckou na výrobu ľadu

Skvelé vybavenie

Chladiaca časť ponúka priestor s objemom 36 litrov. Vďaka odnímateľnej poličke v nej bez problémov uskladníte aj väčšie potraviny a nápoje. Samozrejmosťou je praktický držiak na fľaše a špeciálna dverová priehradka na vajcia a syry. Jednou z predností je aj unikátny mraziaci box s objemom 6 litrov. Navyše disponuje praktickou táckou na výrobu ľadu.

Dômyselný dizajn

Moderná chladnička je vyrobená v elegantnom bielom vyhotovení. Poteší vás aj nízkou hlučnosťou, len 43 dB. Vybavená je kompresorom a jedným termostatom, ktorý je umiestnený v zadnej časti chladničky. Dokonale sa prispôsobí každému priestoru a v prípade potreby môžete využiť možnosť otočenia dverí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PSB 442
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PSB 442.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií