AD homeoffice PET

Philips D6001B

Zobraziť katalóg
Philips D6001B
4,7 9 hodnotení
Domáci telefón bezdrôtový DECT, 15 melódií, farebný displej 1.7", 100 kontaktov, čas, budík, svietidlo, podsvietená klávesnica, elektronická pestúnka, identifikácia volajúceho, zmeškané hovory
Kód:  TL501r6 Produktové číslo:  D6001B/53 Stránky výrobcu

Philips D6001B

Plne moderný bezdrôtový telefón s farebným displejom a s identifikáciou volajúceho, takže predtým než zdvihnete telefón, budete vedieť kto vám volá. 9 programovateľných tlačidiel a pre okamžité vytočenie čísla môžete jednoducho volať všetkým svojim blízkym. Okrem toho samozrejme ponúka telefónny zoznam pre 100 kontaktov. Nechýba hlasný hovor pre položenie telefónu, vďaka čomu zapojíte do hovoru viac ľudí alebo si napríklad zapíšete dôležité udalosti či telefónne čísla.

Výhodou tohto modelu je funkcia budíka, zabudované svietidlo a podsvietená klávesnica pre lepšiu manipuláciu za zhoršených svetelných podmienok či v noci. Ďalším podstatným zlepšením je MySound. Profil MySound vnáša do každej konverzácie osobitosť. Umožňuje vám totiž vybrať si zvukový profil, ktorý najlepšie zodpovedá vašim zvukovým preferenciám. "Čistý" pre ostrejší a zreteľnejší zvuk hlasu, "Mäkký" pre priateľské, mäkšie tóny a "Príjemný", vďaka ktorému budú hlasy znieť prívetivo a príjemne.

Dokonca možno tento prístroj využiť ako elektronickú opatrovateľku. Stačí položiť slúchadlo telefónu do detskej izby a dostať upozornenie na základňu alebo do iného telefónu (napr. na iné číslo pevnej linky) alebo na mobilný telefón (ak ste vonku), keď dieťa začne plakať. Tiež si môžete nastaviť čas, kedy telefón zvoniť nebude, a vy si vychutnáte svoje súkromie bez rušenia. Pomocou presného filtrovania čísel možno nastaviť, aby sa vám dovolali len vaši najbližší. Blokovať možno aj čísla začínajúce určitými číslicami, čím predídete vysokým účtom.

Pri spracovaní digitálneho zvuku používa parametrickú ekvalizáciu, aby bol zvuk pri hovore čistý a každé slovo úplne zreteľné. Zadná strana slúchadlá je vybavená špeciálnym štruktúrovaným povrchom, ktorý zvyšuje pohodlie a zaisťuje bezpečnejší úchop. Optimalizované umiestnenie antény zaručuje silný a stabilný príjem - dokonca aj v častiach domu, kde je bezdrôtový prenos obtiažny. Teraz môžete telefonovať v každej časti domu a užívať si nerušenú konverzáciu, aj keď sa budete pohybovať.

Parametre a špecifikácia:

Displej:
Veľkosť: 4,3 cm / 1,7"
Typ obrazovky: farebný TFT, 262 tisíc farieb
Farba podsvietenia: biela

Kapacita pamäte:
Telefónny zoznam: 100 mien a čísel
Kapacity zoznamu opakovaného vytáčania: 20 posledných čísel
Záznamy hovorov: 50 záznamov

Zvuk:
Zvonenie na slúchadle: 15 polyfonických
Zvukový profil: MySound
Ovládanie hlasitosti na slúchadle

Programovateľné klávesové skratky:
Klávesy 1 až 9

Správa hovorov:
Čakajúci hovor, Identifikácia volajúceho, Stlmenie mikrofónu, Zmeškané hovory, Prijaté hovory

Dosah:
Otvorený priestor: <300 m
Interiér: <50 m

Možnosť použitia viacerých slúchadiel:
Až 4

Ostatné funkcie:
Budík
Svietidlo

Batéria:
Typ batérie: Nabíjací NiMH AAA
Kapacita: 550 mAh
Hovor: až 18 hodín
Pohotovostného režim: až 250 hodín
Doba nabíjania: 8 hodín

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips D6001B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips D6001B.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií