Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips SHL3300BK čierne

Zobraziť katalóg
Philips SHL3300BK čierne
3,7 4 hodnotení
Slúchadlá frekvenčný rozsah 18-25000 Hz, impedancia 32 ohmov, citlivosť 108 dB, 40 mm reproduktory, 1.5 m krútený kábel, kompaktný skladací, slúchadlový oblúk
Kód:  JPI827h6 Produktové číslo:  SHL3300BK/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHL3300BK čierne

Monitorovacie DJ slúchadlá SHL3300BK sú navrhnuté pre jedinečný zvuk. Majú reproduktory s neodýmovými magnetmi, sú vybavené pre výkon 2200 mW a sprostredkujú plné basy a neskreslený zvuk. Automaticky vracajúce sa náušníky sa otáčajú o 165° na ľahkú kontrolu.

Kľúčové vlastnosti

  • Uzavretá konštrukcia
  • Odolný krútený kábel s dĺžkou 1,5 m
  • Výkyvné slúchadlá na počúvanie jedným uchom
  • Pohodlné nosenie

1,5 m krútený kábel

S týmito slúchadlami si vďaka krútenému káblu vychutnáte absolútnu voľnosť. Znižuje namáhanie dielov spôsobené ťahaním a pritom je dostatočne dlhý. Zabudnite na spleť zapletených káblov. Vďaka sklopnej konštrukcii môžete slúchadlá ľahko prenášať aj skladovať. Tu oceníte poctivé kĺby a kvalitné komponenty. Kábel je vyrobený tak, aby odolal neobozretnému ťahaniu a opakovanému ohýbaniu. A to silám prekračujúcim bežné každodenné používanie. Odolnosť potvrdzujú testy na 8000 ohnutí.

Výkyv slúchadiel do 165°

Slúchadlá sú navrhnuté pre profesionálnych DJ, takže umožňujú výkyv 165°. Počúvanie jedným uchom si užijete pri mixovaní stôp i bežnom počúvaní, keď sa napríklad dočasne potrebujete venovať aj zvukom okolia. Pohodlie pri nosení dodá ergonomické vyhotovenie a široký ľahký hlavový oblúk s penou EVA. Oblúk sa prispôsobí akémukoľvek tvaru hlavy, vhodný je teda pre každého.

Uzavretá akustika

Uzavretá konštrukcia poskytuje dôkladnú zvukovú izoláciu. A zvuk je čistý a neskreslený, nehľadiac na hlasitosť a zdroj zvuku. Pustite si hudbu z MP3 prehrávača, smartfónu, domáceho audiosystému alebo mixážneho pultu, pri akejkoľvek hlasitosti sa dočkáte autentického podania.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHL3300BK čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL3300BK černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL3300BK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL3300BK schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHL3300BK fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií