Playmobil 6148 Casting na modelky

Zobraziť katalóg
Playmobil 6148 Casting na modelky
Stavebnica odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa9378 Produktové číslo:  4008789061485

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6148 Casting na modelky Predaj skončil

Playmobil 6148 Casting na modelky

Chcete urobiť radosť vašej malej dievčatku? Potom jej kúpte stavebnicu Playmobil s motívmi kastingu na modelky. V balení sa nachádza dve modelky a dve porotkyne s kartami. Nesmie chýbať ani veľa oblečenia aj doplnkov, prehliadkové mólo či stôl pre porotu. 

kľúčové vlastnosti

  • Stavebnica v podobe kastingu na modelky urobí radosť každému malému dievčatku
  • Súčasťou je dvojčlenná porota a dve modelky, na ktoré dieťa ľahko nasadí oblečenie
  • V balení nechýba ani prehliadkové mólo a stôl pre porotu
  • Porota rozhoduje o modelkách pomocou červenej a zelenej karty
  • Všetkých 73 dielikov, z ktorých sa stavebnice skladá, je vyrobené z kvalitného umývateľného plastu
  • Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov
  • Rozmery: 36 × 20 × 18 cm

Skvelý darček pre každú malú slečnu

Stavebnice Playmobil, ktorá je prepracovaná do najmenších detailov, upúta pozornosť každej malej slečny. V sade sa nachádza dvojica modeliek, ktoré sa snažia zapôsobiť na dvojčlennú porotu predvádzaním oblečenie na prehliadkovom móle. Porota má okrem moderného stola k dispozícii zelenú a červenú kartu, ktorú modelky hodnotí. Ďalej v sade nájdete veľké množstvo oblečenia a očarujúcich doplnkov. Za prehliadkovým mólom sa nachádza miesto, kde sa modelky prezliekajú do pripravených modelov a líči.

Pomáha rozvíjať kreativitu, fantáziu a motoriku

Hračka je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je umývateľný a nepúšťa farbu. Je vhodná pre deti od 4 rokov a okrem zábavy pomôže tiež rozvíjať kreativitu, fantáziu a jemnú motoriku. Svojou prepracovanosťou do detailov vyčarí úsmev na tvári každej malej dievčaťa. 

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 6148 Casting na modelky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6148 Casting na modelky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6148 Model-Casting auf dem Laufsteg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6148 Model-Casting auf dem Laufsteg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PLAYMOBIL® 6148 Model with Catwalk.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií