AlzaPlus+ sport AD homeoffice

POC Octal AVIP Hydrogen White L

Zobraziť katalóg
POC Octal AVIP Hydrogen White L
Prilba na bicykel s EPS jadrom, výkonný ventilačný systém, unibody konštrukcia, sťahovacie pásky, reflexné prvky a farby pre lepšiu viditeľnosť
Kód:  SPTms2107 Produktové číslo:  7325540639804

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC Octal AVIP Hydrogen White L

Vážna cyklistická nehoda sa môže stať komukoľvek, kedykoľvek a kdekoľvek. Policajné štatistiky vypovedajú o tom, že za posledných dvadsať rokov je každú jedenástou obeťou práve cyklista. Pokiaľ dôjde k ťažkému či dokonca smrteľnému zraneniu cyklistu, je v troch zo štyroch prípadov zasiahnutá práve hlava. Pritom v dvoch tretinách prípadov by bolo možné následky kolízie zmierniť, lebo zranenia hlavy sú na miestach, ktoré môžu byť chránené prilbou.

Cyklistická prilba Octal AVIP uznávanej značky POC posúva bezpečnosť v cyklistike zase o krok ďalej. Helma pokrýva väčšiu časť hlavy, najmä okolo spánkovej a tylový oblasti, ale zároveň ponúka aj optimálnu vetrací systém a pohodlie pri jazde na bicykli. Zabudovaná "unibody" konštrukcia zaručuje vyššiu celistvosť a bezpečnosť prilby. Pre viac pohodlia a tepelný komfort sú použité výstelky Coolbest, ktoré pomáhajú znížiť teplotu medzi helmou a hlavou. Zásluhou výrazné farby prilby a reflexných prvkov budete pre ostatných účastníkov premávky na ceste oveľa lepšie viditeľní. Cyklistická prilba je zmysluplnou investíciou do vášho zdravia.

hlavné prednosti

  • atraktívny dizajn
  • Nadmieru komfortný s výstelkami Coolbest
  • Sťahovacie pásky upnuté priamo do konštrukcie prilby
  • Jednoduché upínanie helmy
  • "Unibody" konštrukcia
  • Výborné aerodynamické vlastnosti
  • Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť
  • Výkonný ventilačný systém
  • "Eye garage" na zachytenie okuliarov
  • nízka hmotnosť

Špecifikácia:

veľkosť:
L / 56 - 62 cm

hmotnosť:
205 gramov

materiál:
vonkajšia škrupina - zosilnený lisovaný polykarbonát
pokrývajúci jadro - EPS s optimalizovanou hustotou

Farba:
biela

Parametre a špecifikácia

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Určenie

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Octal AVIP Hydrogen White L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Octal Avip Hydrogen White L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte POC Octal avip Hydrogen Weiß L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POC Octal avip Hydrogen Weiß L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Octal avip Hidrogén White L.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií