AD homeoffice AD homeoffice

RIO FASB

Zobraziť katalóg
RIO FASB
Čistiaca sada – sonická kefka, 2 rýchlosti, vodoodolná, dobíjanie pomocou USB nabíjačky
Kód:  RIO050e Produktové číslo:  RIO-FASB

RIO FASB

Čistiaca súprava RIO FASB sonická kefka s duálnou kefovou hlavicou efektívne čistí pleť pomocou vysokofrekvenčnej vibrácie. Extra mäkká a jemná kefka Sonicleanse účinne čistí zanesené póry a znižuje ich počet. Hĺbkovo pokožku čistí a vykonáva jemnú exfoliáciu. Dokonalo odstraňuje všetky nečistoty, akými sú prebytočný kožný maz, make-up alebo odumreté kožné bunky. Pomáha znižovať výskyt mastných či suchých miest. Po ošetrení je pleť nádherne jemná, hladká na dotyk, pôsobí zjednoteným a žiarivým dojmom. Hlavica disponuje dvoma kefami, vonkajšiu kefu možno odstrániť, menšia kefová hlavica je zase ideálna pre ošetrenie rôznych zákutí - napr. nosa.

Kľúčové vlastnosti

  • Duálna kefová hlavica
  • 2 rýchlosti výkonu pre citlivú a problematickú pleť
  • Napájanie USB nabíjačkou
  • Bezdrôtové použitie
  • Vodoodolná
  • Možnosť dokúpenia troch typov luxusných náhradných kefiek

Jedinečné vybavenie

Sonická kefka ponúka dve úrovne výkonu. ,,Sensitive" pre jemnú exfoliáciu a šetrné čistenie pleti, čo je vhodné pre jemnú pleť bez problémov. ,,Intensive" pre prenikavé hĺbkové čistenie, ktoré je vhodné pre normálnu alebo problematickú pleť s rozšírenými pórmi, komedónmi a so suchou kožou. Prístroj je vodotesný, môžete ho teda používať aj pri sprchovaní sa alebo pri kúpeli. Dobíja sa pomocou praktickej USB nabíjačky. Kefka Sonicleanse vyniká svojimi výbornými výsledkami, špičkovým vybavením a, v neposlednom rade, moderným dizajnom v ružovej farbe.

Použitie:

  • Navlhčite pleť teplou vodou a kefovú hlavicu namočte do vody. Čistiaci prípravok aplikujte priamo na tvár alebo na kefovú hlavicu.
  • Zapnite prístroj a nastavte požadovanú úroveň. Jemnými krúživými pohybmi očistite pleť, začnite na čele, potom vyčistite nos, bradu a na záver zvyšok tváre. Po minúte sa prístroj automaticky vypne.
  • Po ošetrení opláchnite pokožku vodou a aplikujte na pleť bežný pleťový prípravok. Kefovú hlavicu prístroja očistite.
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO FASB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO FASB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO FASB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií