AD elektro Motorola EDGE 50

RIO Ultrasonic Facial

Zobraziť katalóg
RIO Ultrasonic Facial
Čistiaca sada ultrazvuková špachtľa, pre hĺbkové čistenie a vyhladenie pleti, 25000 kmitov / s, prevádzka sieť / aku
Kód:  RIO050b Produktové číslo:  RIO-FASS2
RIO Ultrasonic Facial Predaj skončil

RIO Ultrasonic Facial

Čistiaca sada RIO Ultrasonic Facial ultrazvuková špachtľa je jedinečný prístroj pre hĺbkové čistenie a vyhladenie pleti. Kombinuje dve tvárové kozmetické procedúry. V prvej pokožku čistí a odstraňuje odumreté kožné bunky, upchaté póry, nečistoty a prebytočný maz pomocou drobných ultrazvukových vibrácií. V druhom spôsobe využíva vysokofrekvenčné Sonoforéza, kedy dochádza k zapracovanie sér, ampuliek, kolagénu a gélových masiek hlboko do pokožky, čím sa mnohonásobne zvyšuje účinnosť aktívnych látok obsiahnutých v týchto prípravkoch. Po ošetrení ultrazvukovou špachtľou dochádza k omladeniu a osvieženie pleti, pleť je nádherne jemná a hladká.Špachtle je vhodná ako pre domáce, tak aj pre profesionálne použitie.

kľúčové vlastnosti

  • hĺbkové čistenie, peeling a vyhladenie pleti
  • jemná exfoliácia pleti drobnými ultrazvukovými vibráciami
  • vysokofrekvenčné sonoforéza
  • frekvencia 25 000 kmitov / s
  • možnosť nastavenia väčšie alebo menšie intenzity
  • prevádzka sieť / aku

Ďalšie prednosti

Ošetrenie je vhodné vykonávať raz až dvakrát týždenne. Pre najlepšie výsledky používajte špachtľu po kúpeli alebo sprchovaní. Na prístroji môžete nastaviť väčšie či menšie intenzitu. Umožňuje pracovať bezdrôtovo aj so zapojením do elektrickej siete. Automaticky sa vypne po 10 minútach nečinnosti.Súčasťou balenia je nabíjací adaptér 230V / 5V, ultrazvuková špachtľa, stojan a návod. 

použitie:
Navlhčite tvár teplou vodou, zapnite prístroj a nastavte vysokú alebo nízku intenzitu impulzov. Napustite vodou kúsok vaty a pohybujte s ňou pred čepeľou. Predné hranou čepele sa stiera jemná spŕška vody, nečistoty a špiny. Po použití prístroj vypnite a čepeľ utrite vlhkou handričkou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO Ultrasonic Facial
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Ultrasonic Facial. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Ultraschall-Gesichtsbehandlung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Ultraschall-Gesichtsbehandlung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RIO Ultrahangos Facial.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií