AD homeoffice PET

Römer Primo 2016, Wood Brown

Zobraziť katalóg
Römer Primo 2016, Wood Brown
Autosedačka pre deti 0-13kg, 3-bodový bezpečnostný pás, polstrovanie pásov a opierky hlavy, tienenie proti slnku, kompatibilný s úchytmi CLICK & GO ®, hnedá
Kód:  BABY0372 Produktové číslo:  4000984140064
Römer Primo 2016, Wood Brown Predaj skončil

Römer Primo 2016, Wood Brown

Detská autosedačka Römer Primo 2016Wood Brown hnedej farby je určená pre deti o váhe od 0 do 13 kg a veku od 0 do 12 mesiacov. Autosedačka je povinným vybavením každého rodiča na prepravu dieťaťa v aute.Römer Primo 2016 ponúka pri jazdebezpečné pripútanie vďaka trojbodovému bezpečnostnému pásu. Ochranu proti nárazu a zároveň pohodlie zaručuje mäkko polstrovaná opierka hlavy a polstrovanie pásov. Dieťaťu sa bude v autosedačke pohodlne sedieť vďaka dodatočnému vankúšika na sedadle, ktorý mu poskytne prirodzenú polohu v spánku. Pomôže mu v aute rýchlo zaspať a vy sa tak plne môžete venovať riadeniu vozidla.Inštalácia autosedačky je veľmi jednoduchá, jej orientácia je proti smeru jazdy.

hlavné prednosti

  • trojbodový bezpečnostný pás
  • mäkko polstrovaná opierka hlavy
  • polstrovanie pásov
  • vankúšik na sedadle pre prirodzenú polohu v spánku
  • tienenie proti slnku
  • kompatibilný s úchytkami CLICK & GO ®

Jednoduché nasadenie na kočíky Britax

Skvelou vychytávkou je tienenie proti slnku, ktoré dieťa ochráni pred nepríjemným žiarením slnečných lúčov do očí. Výhodou je, že tienenie nie je pripevnené k rukoväti, v ruke sa vám tak autosedačka bude ľahko niesť. Ďalšou veľkou prednosťou autosedačky je jej kompatibilita s úchytmi CLICK & GO ®, a to vďaka integrovaným adaptérom, pomocou ktorých juľahko pripevníte ku každému kočíku Britax, ktorý obsahuje funkciu CLICK & GO ®. Dieťa tak nemusíte zložito vyťahovať z autosedačky a premiestňovať do kočíka, ale stačí len autosedačku jednoducho nasadiť na konštrukciu kočíka. Oceníte to najmä, keď dieťa pri jazde zaspí a vy ho nemusíte zbytočne budiť vyťahovaním z autosedačky.

Doplňujúce informácie:

Určené pre:
deti ováhe od 0 do 13 kg a veku od 0 do 12 mesiacov

Farba:
hnedá

Rozmery:

53,5 × 44 × 62,5 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Römer Primo 2016, Wood Brown
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Römer Primo 2017, Wood Brown.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií