PET AD homeoffice

Rowenta Airforce Precision TN4850

Zobraziť katalóg
Rowenta Airforce Precision TN4850
4,5 17 hodnotení
Zastrihávač fúzov, nastavenie 20 dĺžok strihu po 0.5mm, šírka strihu 32 mm, titánový povrch čepelí, vákuová technológia nasávania odstrihnutých fúzov, LCD displej, rýchlonabíjanie 25min, doba prevádzky 45min, doba nabíjania 100min, nabíjacia základňa, umývateľné príslušenstvo, sieť / akumulátor
Kód:  ROWZV004 Produktové číslo:  TN4850 Stránky výrobcu
Rowenta Airforce Precision TN4850 Predaj skončil

Rowenta Airforce Precision TN4850

Zastrihávač fúzov Airforce Precision s vákuovým systémom nasávania fúzov je určený na precízne zastrihnutie bez nutnosti upratovať kúpeľňu po každom zastrihávaní. Upravovať sa vďaka zabudovanej batérii môžete kdekoľvek, napríklad v aute cestou na rokovanie.

Profesionálny výsledok, žiadny neporiadok

O dostatočný ťah sa stará dvojitý motor so 7500 otáčkami za minútu, ktoré je možné ešte zvýšiť na 8500 aktiváciou turbo stupňa. Zásobník na odstrihnuté fúzy vystačí v priemere na 8 zastrihnutí. Je priehľadný, takže ľahko spoznáte, kedy je potreba ho vyprázdniť. Odnímateľný umývateľný nástavec zaručuje maximálnu hygienu a odnímateľnú hlavu ľahko vyčistíte priloženým kefkou.

Zastrihnutie jedným ťahom

Unikátna čepeľ s ultra ostrými hranami a špeciálnym tvarom ostria do "V" zastrihne aj neposlušné fúzy jedným ťahom. Titánová čepeľ až so 4x dlhšou životnosťou oproti nerezu je zárukou dlhotrvajúcej ostrosti britiev. Mäkká lamela obopínajúca nasávací otvor zabezpečuje príjemné zastrihnutie bez podráždenia na chúlostivých partiách.

Vysoko presné nastavenie dĺžky strihu

Zabudnite na nástavce, TN4800 nastavuje dĺžku strihu rýchlo a presne otočením celej spodnej časti zastrihávača. S krokmi po iba 0,5 mm je tento model rekordmanom čo sa presnosti a individualizácie týka a umožňuje nastavenie zastrihnutia na 20 rôznych dĺžok. Mäkká lamela umožňuje precízne a zároveň šetrné zastrihnutie aj na chúlostivých miestach tváre.

Žiadne dlhé čakanie

Rýchlonabíjanie poskytne možnosť 25 minútového použitia už po 25minutovom nabíjacom cykle. 100% nabitie potom dosiahne za 100 minút, čo je tiež vynikajúca hodnota v porovnaní s bežnými 12 hodinami. Absolútnu kontrolu nad stavom batérie poskytuje LCD displej zobrazujúci 3 údaje: dĺžku zastrihnutia, čas nabíjania a turbo rýchlosť. Pri nedostatočnom stave batérie príde vhod možnosť sieťového použitia. Airforce precision je samostojaci, čo ušetrí miesto, pokiaľ práve nenabíjate a ak áno, k dispozícii je komfortná nabíjacia základňa.

Funkcie:

  • Vákuová technológia na zastrihávanie bez neporiadku
  • Dokonalé 3-dňové strnisko
  • Titánový povrch čepelí
  • Presné a jednoduché nastavenie dĺžky strihu po 0,5 mm
  • Rýchlonabíjanie za 25 minút vystačí na 25 minút použitia, do 100% stavu za 100 min
  • LCD displej
  • Lítiová batéria s dlhou životnosťou
  • Vysoko výkonný dvojitý motor so 8500 ot./min.
  • Samostojací - úspora miesta
  • Nabíjacia základňa
  • Umývateľné príslušenstvo
  • Sieťové aj bezšnúrové použitie
  • Tlačidlo on/off

Doplňujúce informácie:

Rozsah nastavenia dĺžky:
20 pozícií, nastavenia po 0,5 mm, od 0,5 do 10 mm.

Šírka strihu:
32 mm

Presnosť:
0,5 mm (najkratšia na trhu)

Strihacia jednotka:
Ultra ostré britvy do tvaru "V" s titánovým povrchom

Čistenie:
Vyberateľný umývateľný nástavec, odnímateľná čepeľ sa čistí priloženou kefkou

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rowenta Airforce Precision TN4850
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Airforce Precision TN4850. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Luftwaffe Precision TN4850. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Luftwaffe Precision TN4850. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Airforce Precision TN4850.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií