AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Seiko SKA747P1

Zobraziť katalóg
Seiko SKA747P1
Pánske hodinky vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO9689 Produktové číslo:  4954628205032 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Seiko SKA747P1

Luxusné pánske hodinky s kinetickým pohonom strojčeka od renomovaného japonského výrobcu Seiko. Chod strojčeka je viditeľný skrz zadné priehledné viečko. Vzhled hodiniek charakterizuje jednoduchosť a nadčasový štýl, ktorý si v ničom nezadá s kvalitou spracovania a spoľahlivosťou. Na prvý pohled zaujmú čiernym ciferníkom vo veľmi prehlednom usporiadaní, ktorý vkusne dopĺňa oceľový ťah zložený z väčších častí. Svojmu majiteľovi poslúži ako na bežné denné nosenie, tak aj ako vhodný doplnok na formálnejšie príležitosti. 

Puzdro z nerezovej ocele skrýva spoľahlivý kinetický strojček kalibru 5M82, ktorý poskytuje rezervu chodu 6 mesiacov. Čierny ciferník chráni tvrdené minerálne sklíčko s veľmi vysokou odolnosťou proti oderu a poškriabaniu. Minimalisticky pojaté indexy aj ručičky sú opatrené Lumi Brite luminiscenčnými prvky, ktoré vydržia v tme žiariť veľmi dlho as vysokou intenzitou. Nechýba ani dátumovka dátumovku na tretej pozícii. Hodinky tiež ponúkajú otočnú lunetu. Vodotesnosť 10 ATM poskytuje dostatočnú ochranu proti vode pri kúpaní či vodných športoch - s hodinkami na ruke sa môžete potápať až do hĺbky 8 metrov bez obáv o poškodenie hodiniek. 

Hodinky Seiko dostanete v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Doprajte si japonský zmysel pre detail a spoľahlivosť

  • Pánske analógové hodinky v nadčasovom, športovo elegantnom dizajne
  • Kinetický strojček s rezervou chodu 6 mesiacov
  • Priehledné zadné viečko
  • dátumovka
  • Kvalitné celooceľové spracovanie
  • Vysoko odolné tvrdené minerálne sklo - Hardlex
  • Luminiscenčné prvky s technológiou Lumi Brite
  • otočná luneta
  • Vodotesnosť vhodná pre vodné športy

Kinetický pohon strojčeka

Využitie unikátneho kinetického pohonu hodinkového strojčeka, radí tieto hodinky medzi tie najmodernejšie, aké možno kúpiť. Hodinky získavajú energiu z pohybu paže pri nosení rovnako ako je tomu u strojčekov automatických. Strojčeky s kinetickým pohonom však dokážu oveľa viac - časť kinetickej energie ihneď využijú k aktuálnemu pohonu hodiniek a zostávajúca časť energie prenesú a uložia do kondenzátora. Toto usporiadanie poskytuje hodinkám rezervu chodu 6 mesiacov. (U čisto automatických strojčekov je rezerva chodu iba v poriadku desiatok hodín.)  

Lumi Brite

Lumi Brite - najnovšie technológie luminiscenčných farieb vyvinutá v Seiko. V tme vydrží žiariť po dobu 3 - 5 hodín, čo je 10 × dlhšie než u bežne využívaných luminiscenčných farieb. Tiež intenzita žiarenia farieb Lumi Brite je oveľa vyššia a vďaka tomu, že na ich výrobu boli použité iba anorganické materiály, zostáva kvalita farieb stála aj po veľmi dlhej dobe - nedochádza k ich "vysvietenie". Navyše sa jedná o látku 100% bezpečnú voči ako ľudskému zdraviu, tak aj životnému prostrediu.

Hardlex

Tvrdené minerálne sklíčko, čiže Hardlex je minerálne sklo s povrchom upraveným proti oderu i poškriabaniu. Je mimoriadne odolné a naviac vyniká skvelými optickými vlastnosťami - takže údaje na ciferníku budú vždy dokonale čitateľné.

otočná luneta

Skvelá záležitosť určená na rýchle zistenie koľko času vám ešte zostáva z 60 minút. Využijete ju všade tam, kde hrá hlavnú rolu obmedzené množstvo času - v mori pri potápaní, v lesoch, pri pretekoch alebo napríklad v skalách. Ale pokojne poslúži aj ako limit, ktorý chcete stráviť v nákupnom centre pri rodinnom nákupe.  

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Seiko SKA747P1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEIKO SKA747P1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seiko SKA747P1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií