LEGO v APP pro AP+

Sencor SHP 90

Zobraziť katalóg
Sencor SHP 90
4,3 201 hodnotení
Zastrihávač lasov a fúzov, 4 štandardné hrebeňové nadstavce, antikorová čepeľ, prevádzková doba 45 min., príslušenstvo: 6 nadstavcov, dobíjací/napájací adaptér, čistiaca kefka, olej do strihacej jednotky
Kód:  EAT6182c Produktové číslo:  SHP90 Stránky výrobcu

Sencor SHP 90

Sencor SHP 90 je praktický zastrihávač vlasov a fúzov, ktorý je vybavený kvalitnou antikorovou antikoróznou čepeľou. Ponúka štyri štandardné hrebeňové nadstavce pre dĺžku strihu od 3 do 30 mm, špeciálny nadstavec na strihanie okolo uší a nadstavec na prestrihávanie. Ergonomický dizajn spolu s pogumovanými bočnými stranami zaisťujú vysoko komfortnú a rýchlu prácu. Napája sa zo siete, potom je schopný pracovať až 45 minút. O stave batérie vás však vždy bude spoľahlivo informovať indikátor dobíjania.

Parametre a špecifikácia:

Výška strihu:
3 - 30 mm

Napájanie:
Sieťové/aku (600 mAh)

Rozmery:
50 x 37 x 180 mm (š xhxv)

Hmotnosť:
152 g

Farebné prevedenie:
Šedo/čierna

Obsah balenia:
4 hrebeňové nadstavce (3/6 mm, 9/12 mm, 15/20 mm, 25/30 mm)
Nástavec na strihanie okolo uší
Nadstavec na prestrihávanie
Napájací adaptér
Čistiaca kefka
Olej do strihacej jednotky

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SHP 90
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHP 90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SHP 90.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií