AD elektro AD elektro

SIEMENS KI39FP60

Zobraziť katalóg
SIEMENS KI39FP60
Vstavaná chladnička vstavaná, kombinovaná, 177.2cm, A++, objem 184/61l, NoFrost, AirFreshFilter, funkcia superchladenie, supermrazenie so zamrazovacou automatikou, LED osvetlenie
Kód:  FBT500a40 Produktové číslo:  KI39FP60 Stránky výrobcu
SIEMENS KI39FP60 Predaj skončil

SIEMENS KI39FP60

Zoznámte sa s technologicky pokrokovou vstavanou kombinovanou chladničkou, ktorá vďaka technológii VitaFresh dokáže uchovať potraviny až trikrát dlhšie čerstvé! Vďaka ekologicky šetrným technológiám patrí chladnička do energeticky veľmi úspornej triedy A++, čomu zodpovedá aj malá ročná spotreba energie. K tomu tiež napomáha LED osvetlenie celého priestoru, ktoré je integrované do bočných stien alebo stropu spotrebiča. Minimalizáciu výskytu baktérií má pod palcom filter AirFreshFilter s vrstvou antiBacteria, ktorá súčasne s tým neutralizuje aj pachy.

Niekoľko dôvodov ku kúpe

  • Superchladenie alebo tajomstvo stabilnej teploty vo vnútri chladničky
  • Supermrazenie až na -30 °C
  • Odkladacie plochy z bezpečnostného skla s ľahkou údržbou
  • Priehradka bigBox a easyLift pre perfektné usporiadanie potravín
  • Filter airFresh s vrstvou antiBacteria pre čerstvý vzduch bez baktérií
  • Integrované osvetlenie do bočných stien alebo stropu spotrebiča
  • Technológia noFrost zabraňujúca tvorbe ľadu a námrazy

Garancia dlhšej čerstvosti potravín!

Meniaca sa teplota napríklad pri častom otváraní dverí je naozaj zlo! Meniaca sa klíma vo vnútri spotrebiča má fatálne dôsledky na vaše obľúbené potraviny. Technológia freshSense sa za pomoci niekoľkých senzorov postará o konštantnú klímu v priebehu celého dňa, vie totiž samo zaznamenať každú zmenu teploty vnútri aj mimo chladničky. Superchladenie zase iste využijete pri doplnení obľúbených potravín. Funguje jednoducho - keď vkladáte nové potraviny, stlačíte príslušné tlačidlo a teplota klesne zhruba o dva stupne. Zabránite tak tomu, aby sa uložené pochúťky znovu ohriali, čím opäť zvýšite ich životnosť. Zóna vitaFresh "suchá" s relatívnou vlhkosťou 50% je ideálna pre uschovanie rýb či iného mäsa, zóna vitaFresh "vlhká" sa zase postará o vaše ovocie či zeleninu, a to s relatívnou vlhkosťou vzduchu do 90%.

Mraznička pre horkokrvný užívateľa

Veľmi výkonný mraziaci výkon, a to až 15 kilogramov za jeden deň, sa postará o rýchle a dlhodobé skladovanie potravín, čím sa zvyšuje ich životnosť a zároveň si uchovávajú všetky dôležité vitamíny po celú dobu skladovania. Pri výpadku elektrického prúdu či poruche udrží potraviny zmrazené až 16 hodín. Podobne ako "superchladenie" funguje i supermrazenie. Bojíte sa, že by sa vám pri reorganizácii mraziacej časti mohlo niečo čiastočne rozmraziť? Zhruba 24 hodín vopred stlačíte čarovné tlačidlo a tým sa zníži teplota vo vnútri mrazničky automaticky až na -30 °C. Vďaka progresívnej NoFrost technológii nie je už nutné niekoľkokrát do roka ručne a zdĺhavo odmrazovať. Počas automatického rozmrazovania sa na zadnej stene chladničky vytvára rozpustená námraza - voda z nej steká cez žliabok do misky nad kompresor, odkiaľ sa odparí.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS KI39FP60
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KI39FP60.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií