Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SIEMENS SN278I07TE

Zobraziť katalóg
SIEMENS SN278I07TE
5 3 hodnotení
Umývačka riadu - 13 súprav riadu, A+++, 6 programov, 5 teplôt, autoprogram, funkcia HygienePlus, Intensive Zone, 1/2 náplň, trblietavé sušenie, VarioSpeedPlus, systém VarioFlex Pro umývacích košov, príborová zásuvka varioPro, 3. kôš VarioDrawer Pro, dávkovací asistent, vnútorné LED osvetlenie, povrchová úprava AntiFingerprint
Kód:  SIEMY9 Produktové číslo:  SN278I07TE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS SN278I07TE

Voľne stojaca umývačka riadu so šírkou 60 cm v modernom vyhotovení s úpravou antiFingerPrint, ktorá zabraňuje tvorbe odtlačkov prstov, premení jednu z najnudnejších domácich prác na obľúbenú činnosť, na ktorú sa budete tešiť. Siemens SN 278I07TE je vybavená praktickými funkciami, pojme až 13 súprav špinavého riadu a poteší aj tichá prevádzka - najmä vďaka týmto vlastnostiam si umývačku obľúbite. Je zaradená do energetickej triedy A+++, je veľmi úsporná, šetrná k životnému prostrediu a vašej peňaženke. Výnimočná je aj spotreba vody, ktorá je 7,5 l na jeden cyklus.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+++
  • Maximálne pohodlie a flexibilita pri vkladaní riadu do varioFlex Pro umývacích košov a do príborovej zásuvky varioPro
  • Žiarivo lesklý a suchý riad pri mimoriadne nízkej spotrebe energie vďaka technológii Zeolith
  • EmotionLight na osvetlenie vnútorného priestoru umývačky
  • Tri automatické programy účinne kontrolujú priebeh umývania pre žiarivo lesklé výsledky umývania riadu

Bohatá ponuka programov a funkcií

Vyberať si môžete zo 6 programov. K dispozícii  budete mať dostatok priestoru na prispôsobenie výkonu umývačky úrovňou naplnenia či typu riadu. Optimálne výsledky dosiahnete stlačením tlačidla autoprogram - aquaSenzor kontroluje mieru zašpinenia vody a riadi, kedy a koľko vody sa má pridať.

Šetrná starostlivosť o každý kúsok riadu

Sklenený riad bude umytý s najvyššou starostlivosťou vďaka systému šetrného umývania skla, ktorý spája technológiu ochrany skla, špeciálny jemný program s výmenníkom tepla. Vnútri umývačky nájdete intensiveZone, priestor určený na obzvlášť špinavý riad. Vo výbave je aj funkcia hygienePlus na antibakteriálne umývanie. Všetky nastavenia vykonáte pomocou intuitívneho ovládacieho panela v hornej časti dvierok s prehľadným informačným TFT farebným displejom, ktorý disponuje vysokým rozlíšením.

Svetelná šou

Veľká prednosť sa skrýva v inovatívnej technológii Zeolith, prinášajúcej efektívnejší a rýchlejší proces sušenia ako známe kondenzačné sušenie. Umývanie riadu spríjemní dômyselný systém osvetlenia emotionLight - dve LED svetlá na hornej hrane dverí ponoria interiér umývačky a riad do chladného modrého alebo bieleho svetla. Svetlo sa automaticky rozsvieti, keď sa umývačka otvorí a zase zhasne, keď sa umývačka zavrie.

Šetrite svoj drahocenný čas a nenechajte sa zdržovať od obľúbených činností. Túto úsporu docielite s jedinečnou funkciou varioSpeed Plus, ktorá dokáže skrátiť dobu umývania a sušenia až o 66 %, samozrejme pri zachovaní špičkových výsledkov. Možnosť odloženého štartu až o 24 hodín sa postará o to, že riad bude umytý, kedykoľvek si zmyslíte.

Bezpečnosť predovšetkým

Bezpečnosť je najlepšie reprezentovaná pokročilým systémom aquaStop so zárukou, ktorý zabraňuje vzniku akýchkoľvek škôd spôsobených vodou v prítokovej hadici alebo netesnením v spotrebiči. Spoločnosť Siemens navyše garantuje túto záruku počas celej životnosti spotrebiča. Nechýba ani mechanický zámok dverí brániaci otvoreniu dvierok počas umývacieho cyklu.

Maximálna flexibilita

So systémom košov varioFlex Pro a príborovou zásuvkou varioPro dosiahnete maximálnu flexibilitu pri ukladaní riadu. Horný kôš je vybavený špeciálnym 3-násobným mechanizmom rackMatic, ktorý vám po stlačení postranných páčok umožní výškovo nastavovať kôš. Môžete tak jednoducho vytvoriť miesto na rozmerný riad, zvlášť na veľké hrnce či taniere.

Inovatívny motor iQdrive sa vyznačuje minimálnym opotrebením, perfektnými výsledkami umývania a najmä minimálnymi energetickými požiadavkami. Tiež je veľmi tichý, a to pri akomkoľvek programe.

Programy a funkcie

Auto, Eco, Predumytie, Rýchly, HygienePlus, Intensive Zone, Polovičná náplň, Trblietavé sušenie, VarioSpeedPlus

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS SN278I07TE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SN278I07TE.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií