AD homeoffice AD homeoffice

Silk´n Face Tite

Zobraziť katalóg
Silk´n Face Tite
Masážny prístroj - prístroj na vyhladenie a redukciu vrások, technológia HT anti-aging
Kód:  SILPC010 Produktové číslo:  SIL-FACETITE
Silk´n Face Tite Predaj skončil

Silk´n Face Tite

Získajte späť žiarivú mladistvú pleť bez vrások bez žiadnych operácií a opakovaných závratných investícií. A to všetko diskrétne v pohodlí domova. Že to znie skvele? Áno, prístroj Silk'n FaceTime Anti Aging je prelomom vo vyhladzovaní vrások a omladzovaní pokožky. Jeho tajomstvo spočíva v revolučnej technológii Home tightening, ktorá napína pokožku, obmedzuje vrásky a obnovuje kolagénové bunky a elastínové vlákna. Pokožka sa vypne a vďaka tomu vyzerá oveľa mladšie a žiarivejšie.

Kľúčové vlastnosti Silk'n FaceTime

  • Revolučná anti-aging technológia
  • Redukuje vrásky a napína kožu
  • Obnovuje kolagénové bunky a elastínové vlákna
  • Redukuje starecké škvrny
  • Zlepšuje štruktúru a pružnosť pokožky
  • Posilňuje hlbšie vrstvy pokožky
  • Bezpečné a diskrétne použitie v pohodlí domova

Ako Silk'n FaceTime funguje

Technológia HomeTightening kombinuje 3 zdroje energie, a to bipolárne frakčnou rádiofrekvenciu, červené svetlo LED a tepelnú energiu IR. Bipolárna energia RF posilňuje hlbšiu vrstvu pokožky v hĺbke 4 mm, svetelná energia LED vyrovnáva pokožku a zabezpečuje jej obnovu, zatiaľ čo infračervené teplo vylepšuje štruktúru pokožky. Všetky tieto tri zdroje tepla zahrievajú všetky bunkové vrstvy, vyhľadávajú a opravujú poškodené tkanivo. Teplo navyše stimuluje regeneráciu pokožky, kedy sa kolagénové bunky a elastínové vlákna stiahnu a koža sa tak napravuje zvnútra.

Bezpečné použitie

Prístroj bol dôkladne testovaný a je vhodný pre všetky typy a farby pleti. Keďže funguje na inom princípe ako laser, nie je potreba čas na zotavenie pokožky a výrazne sa tak znižuje možnosť poškodenia pokožky. Prístroj je bezpečný pre domáce použitie, ak ho budete používať v súlade s návodom a pokyny na použitie. Doprajte svojej pleti ošetrenie dvakrát týždenne. Dodržiavajte odporúčané poradie ošetrovaných zón a každú ošetrujte 15 minút. Zvýšite tak účinnosť procedúry.

Gél Silk'n Slider

Súčasťou balenia je tuba s gélom Silk'n Slider ktorý je nutný pre každé ošetrenie vašej pleti týmto prístrojom. Bez neho nebude prístroj fungovať. Pred začatím liečby vždy naneste na pleť tenkú vrstvu tohto gélu. Tento gél je na báze vody a pokožku nielen hydratuje, ale tiež pomáha k vedeniu zariadenia. To zaisťuje ľahké kĺzanie Silk'n FaceTime cez pokožku a chráni ju tak pred prehriatím a sčervenaním.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk´n Face Tite
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Face Tite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk´n Face Tite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk´n Face Tite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Silk'n Face Tite.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií