AD homeoffice Aplikace

STAX SRS-002

Zobraziť katalóg
STAX SRS-002
Slúchadlá mobilné elektrostatická, s prenosným batériovým napájacím zosilňovačom SRM-002, frekv.rozsah 20Hz-20kHz, impedancia 360kOhm / 10kHz, rozmery 60x24x120mm, napájanie 2xAA batérie
Kód:  STX001h Produktové číslo:  4996476000681

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

STAX SRS-002

Spoločnosť Stax sa už viac ako 50 rokov venuje výrobe prvotriednych elektrostatických slúchadiel. Na základe dlhodobého výskumu a skúsenosti prichádza s novinkou menom SRS-002. Jedná sa o prenosný a 2 batériami typu AA poháňaný zosilňovač SRM-002 a slúchadlá SR-002. Tie oproti svojim predchádzajúcim verziám využívajú novo navrhnutú, tenší ao 15% ľahší membránu. Výsledkom je bohatá a úplne čistá zvuková reprodukcia, a to ako v nízkych, tak aj vo vysokých polohách.

Okrem úplne precízne hudobnej interpretácie poskytujú slúchadlá tiež veľmi slušnú porciu pohodlia. To zaisťujú predovšetkým 3 druhy ušných štupľov a oblúková konštrukcia cez hlavu, ktorá poskytuje svojmu majiteľovi viac ako mimoriadnu porciu stability pri ich nosení.

Navyše iste oceníte naozaj kompaktný dizajn slúchadiel aj zosilňovače, vďaka ktorému si môžete vychutnať svoju obľúbenú pieseň, či už ste kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná zvuková reprodukcia
  • Kompaktný dizajn
  • Pohodlné aj pri dlhšom nosení

Slúchadlá
Elektrostatická kapacita - 44 pF
Citlivosť akustického tlaku - 110 dB / 100 V rms / 1 kHz
Hmotnosť - 28 gramov
Hmotnosť oblúka 15 gramov

Zosilňovač
Vstupná impedancia 10 kOhm
Hmotnosť 102 gramov (bez batérií)
Napájanie: 2x AA betériu

Elektrostatická technológia

Elektrostatická slúchadlá využívajú na svoju prevádzku vysoké napätie, ktoré polarizuje tenkú membránu, ktorej zotrvačnosť je minimálna. Práve preto dokážu úplne realisticky reprodukovať aj ten najnepatrnejší tón. Táto technológia sa používa iba pri tých najkvalitnejších slúchadiel.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STAX SRS-002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STAX SRS-002.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií