AlzaPlus+ sport Aplikace

SUUNTO AMBIT3 SPORT CORAL

Zobraziť katalóg
SUUNTO AMBIT3 SPORT CORAL
4,0 1 hodnotení
Športtester multišportový s pokročilými funkciami pre beh, bicykel a plávanie, GPS, nadmorská výška meraná z GPS, digitálny kompas, podpora snímača výkonu (wattmetra), telo a luneta kombinácia oceľ a polyamid, minerálne sklíčko, vodotesnosť 50m
Kód:  KHO6776 Stránky výrobcu

SUUNTO AMBIT3 SPORT CORAL

 

Moderná doba si žiada technické novinky v každom odbore, teda aj v športe! Hodinky Suunto Ambit3 Black ocenia aktívni športovci zameraní na všestranný šport a zároveň tí, ktorí používajú iPhone či iPod, pretože Ambit3 umožňuje prepojenie so smartphonom! Po spárovaní pomocou protokolu Bluetooth Smart sa na hodinkách zobrazí informácia z mobilného telefónu (SMS, zmeškané hovory).

Špecifické funkcie:

  • Plávanie - prístroj zaznamenáva dobu plávania podľa dĺžky bazéna, medzičas a celkový čas, tepovú frekvenciu, tempo a vzdialenosť plávania, počet, typ a rýchlosť záberov plávania a ďalšie.
  • Beh - porovnanie medzičasov po každom kilometri, veľmi presné tempo/rýchlosť behu, virtuálny súper, bežecká kadencia s Suunto Smart Sensor (nie je súčasťou balenia).
  • Tréning - podľa GPS sa meria rýchlosť, vzdialenosť a tempo, kalórie, limity srdcového tepu (graf v reálnom čase), priemerná a maximálna tepová frekvencia v reálnom čase, stopky, intervalový merač.
  • Multišportové funkcie - multišportové režimy sú predkonfigurované, prepínanie športov pri zázname cvičení.
  • Cyklistika - prístroj zaznamenáva priemerný a maximálny výkon na bicykli, medzičas, výkon na bicykli v intrevalech 3s, 10s, 30s. Pozn. snímač Suunto Smart nie je súčasťou balenia, na snímanie výkonu je potrebné ho dokúpiť.
  • Doba zotavenia a aktivity - prístroj poskytuje monitorovanie dennej aktivity pre ucelenejší odhad celkového času na zotavenie.

 

Užívateľsky komfortné je podsvietenie displeja s voliteľnými režimami a viacjazyčné používateľské rozhranie. Prístroj ponúka funkcie, ktoré sú potrebné pre beh, cyklistiku, plávanie a multišportový tréning. 3D kompas s nastavením deklimacie vám pomôže v prípade, že nebudete vedieť kadiaľ kam. Priamo v hodinkách je zabudovaný GPS prijímač, ktorý dáva informácie o rýchlosti, vzdialenosti a trase. Monitor srdcového tepu ukazuje, či trénujete vo vašej ideálnej zóne. Výškomer je na princípe GPS. Hodinky majú výdrž až 14 dní pri použití bez GPS, 25 hodín pri 60 sekundovom intervale pri zapnutom GPS. Ich vodoodolnosť výrobca deklaruje až do 5 ATM.

Aplikácia Suunto Movescount

Dáta je možné preniesť do vášho počítača na Movescount, vedenie tréningového denníka. Následné nabíjanie je pomocou USB kábla. Výhodou je, že Suunto ponúka viac ako 1000 bezplatných aplikácií pre tréningové a outdoorové použitie, ktoré rozšíria možnosti použitia vašich hodiniek! Model Ambit3 Sport je odľahčenou variantou verzie Peak. Je najmä pre športovcov, ktorí chcú nižšiu hmotnosť (za cenu akumulátora s polovičnou kapacitou) a zaobídu sa bez niektorých outdoorových funkcií a barometrického výškomeru.

Obsah balenia:

  • Hodinky
  • Napájací USB kábel
  • Užívateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Bežná výdrž batérie
25 h (1,04 d) Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
25 h (1,04 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 Sport Coral. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 SPORT CORAL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO AMBIT3 SPORT CORAL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUUNTO AMBIT3 Sport Coral.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií