AD homeoffice PET

SUUNTO CORE CRUSH GRAPHITE

Zobraziť katalóg
SUUNTO CORE CRUSH GRAPHITE
5 2 hodnotení
Hodinky vodotesnosť 3 ATM
Kód:  KHO6795 Stránky výrobcu
SUUNTO CORE CRUSH GRAPHITE Predaj skončil

SUUNTO CORE CRUSH GRAPHITE

 

Nové outdoorové hodinky Core v grafitovom vyhotovení nadväzujú na svojho úspešného predchodcu. ABC vyhotovenie (Altimeter, Barometer, Compass), teda výškomer, barometer a kompas sa hodí pre horolezcov aj ostatných adrenalínových nadšencov. Púzdro je vyrobené z kompozitového materiálu s krúžkom z antikorovej ocele a na zápästí sa pripevňujú pohodlným silikónovým remienkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Množstvo funkcií
  • Kvalitná konštrukcia
  • Vhodné do hôr

Úplná funkcia počasia

Pri pohybe v teréne vás tma už neprekvapí. Vždy budete vedieť, či máte čas, alebo sa už blíži súmrak. V pamäti Suunto Core je uložený dostatok miest po celom svete, a tak ľahko zistíte presný čas východu a západu slnka. Barometer zistí vývoj tlaku a počasie, ktoré vás čaká. Funkcia Storm Alarm vás zvukovo i vizuálne upozorní na rýchle zníženie atmosférického tlaku a hroziacu búrku. Teplomer funguje s presnosťou 1 °C a meria v rozsahu -20 °C až 60 °C.

Logbook aj meranie hĺbky

Hodinky sú vybavené kompasom s otočnou ružicou a ukazujú digitálny čas v 12 alebo 24-hodinovom režime. Súčasťou Suunto Core je tiež množstvo ďalších funkcií vrátane logbooku, funkcie stopiek, ľahkej výmeny batérie či merania hĺbky. Samozrejmosťou je tiež dôraz na celkovú spoľahlivosť a trvanlivosť.

 

Doplňujúce informácie:

Funkcie a vlastnosti:
Menu v 4 jazykoch: Anglický, Nemecký, Francúzsky a Španielsky
Automatický alti/baro režim
Meranie rozdielu nadmorských výšok
Barometer a tendencie počasia
Storm alarm
Teplomer
Kompas
Otočná ružica kompasu
Hĺbka a čas pod vodou
Maximálna hĺbka
Logbook
Východ/západ slnka
Stopky
Odpočítavanie

Vyhotovenie:
Podsvietenie displeja
Zámok tlačidiel
Vodotesnosť 30 m
Kompozitové telo, silikónový náramok
Minerálne sklíčko

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SUUNTO CORE CRUSH GRAPHITE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO CORE CRUSH GRAPHITE . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Suunto Core CRUSH GRAPHITE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Suunto Core CRUSH GRAPHITE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Suunto Core CRUSH GRAPHITE.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií