PET PET

Tannoy TFX 5.1 System - high glossy black

Zobraziť katalóg
Tannoy TFX 5.1 System - high glossy black
Reprosústava 5.1 systém, aktívny subwoofer-100W, 140Hz-78kHz, 2-pásmové satelitné a centrálne repro-140Hz-78kHz, doporučený zosilňovač 15-100W, citlivosť 85dB, 6Ohm
Kód:  TAN030a Produktové číslo:  80006101
Tannoy TFX 5.1 System - high glossy black Predaj skončil

Tannoy TFX 5.1 System - high glossy black

Vyzbrojte svoj obývačka riadnu aparatúrou, ktorá vás usadí pri filmoch i pustení hudby. Ohromujúci zvuk môže sprevádzať aj vašu televíziu. Jedná sa o kompletný balíček remeselne starostlivo spracovaných reproduktorov obsahujúce 4 satelitné reproduktory, stredový reproduktor a mocný subwoofer. Nie sú to však len tak hocijaké reproduktory. Systém TFX vykúzli najvyššej harmonické do detailu a prinesie neuveriteľný zvukový zážitok, ktorý si aj napriek kompaktné prevedenie užije každý poslucháč.

kľúčové vlastnosti

  • Sada kvalitných reproduktorov 5.1 (4 satelity, stredový, subwoofer)
  • Nový rozmer pre soundtracky aj špeciálne efekty
  • Stredový reproduktor zameraný na počuteľnosť dialógov
  • Nová technológia meničov pre výšky až do 78 kHz
  • Energetické a hlboké basy (20cm subwoofer)
  • Špeciálne skrine pre lepšie akustické vlastnosti
  • Dodávané s nástennými držiakmi pre satelitné reproduktory
  • Farebne zladené buď v čiernej alebo bielej povrchovej úprave s vysokým leskom

Zvuk okolo vás

Ploché televízory pekne vyzerajú, avšak kvôli úzkemu rámu smerujú reproduktory väčšinou dozadu alebo dole. Túto reprosústavu naopak rozmiestnite po obývačke, a na oplátku získate priestorový zvuk vysokej kvality. Stredový a satelitné reproduktory disponujú najnovšie vyvinutú technológií pre širokopásmový výškový reproduktor. Vďaka nej reprodukcie dosahuje frekvencie 78 kHz a prenesie atmosféru aj vzrušenie z Blu-ray filmov a HD vysielanie.

Ako nikdy predtým

Zakrivený zadný profil satelitného reproduktora bol starostlivo vypočítaný na odstránenie vnútorných stojatých vĺn, a mohol tak ponúknuť vynikajúce jasnosť. Stredový kanál bol vyladený pre sprostredkovanie výborné artikulácie dialógov. To je perfektné súhra pre zdroje audia vo vysokom rozlíšení ako je Dolby True HD alebo DTS HD Master Audio, kde vyznie v celej kráse soundtracky, budete počuť dialógy aj špeciálne efekty dávajúci filmom šmrnc.

Všetko ako má byť

Kompaktné reproduktory potrebujú tiež podoprieť v dolnej časti spektra, kde by to napriek ich rozmery skrátka nebolo možné. Preto je v zostave zaradený subwoofer s 20cm meničom, pomocou ktorého vyprodukuje najhlbšie basové tóny s rýchlou odozvou. Subwoofer zostavy TFX stavia na úspechoch a pevných základoch oceňovaného modelu SFX. Vnútri je vstavaný výkonný zosilňovač a sofistikovaná elektroniky, ktorá sa stará o správny chod. Pritom má neveľké rozmery, aby si ľahko našiel svoje miesto.

Hrá dobre, vyzerá dobre

Každý reproduktor radu TFX bol štylizovaný tak, aby vyzeral rovnako dobre, ako hrá. Oblé línie a perfektné zladenie do prepychové čiernej alebo lesklej bielej si nájdu svoje miesto v každom modernom interiéri. Konštrukcie však napĺňa aj požiadavky na kvalitnú zvukovú produkciu. Skrine radu TFX sú vyrobené z vyspelého polyméru zvoleného pre svoje tlmiace účinky a zlepšenie odozvy v strednom pásme.

Doplňujúce informácie:

Stredový a satelity:
Odporúčaný výkon zosilňovača: 15-100 W
Citlivosť (2,83 voltov @ 1m): 85 dB
Menovitá impedancia: 6 ohmov
Frekvenčná odozva (-6 dB): 140 Hz až 78 kHz
Meniče HF: 15 mm (0,6 ") titan dome, neodým magnet systém
Meniče LF: 75 mm (3 ") multi-fiber papierový kužeľ
Deliaca frekvencia (LF HF): 2,9 kHz
magnetické tienenie

subwoofer:
Výkon: 100 W
Frekvenčná odozva (-6 dB): 45-140 Hz
Menič: 200 mm (8 ") papierový kužeľ

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tannoy TFX 5.1 System - high glossy black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tannoy TFX 5.1 System - high glossy black .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií