PET PET

Technon USA Breath Of Life evakuačná maska

Zobraziť katalóg
Technon USA Breath Of Life evakuačná maska
- umožňuje dýchanie v zamorenej obalsti dymom pri požiari
Kód:  TCH1001a1 Stránky výrobcu
Technon USA Breath Of Life evakuačná maska Predaj skončil

Technon USA Breath Of Life evakuačná maska

Veľmi potrebná pomôcka sa ukrýva pod označením The Breath of Life. Ide o záchrannú únikovú masku, ktorá svojmu používateľovi poskytuje schopnosť dýchať 15 až 20 minút bez toho, aby vdychoval splodiny alebo dym. Ako je už jasné, masku možno využiť napr. pri úniku z horiacej budovy či inom ohrození dymom a prachom, pri teroristickom útoku alebo inej prírodnej katastrofe. Okrem ochrany pred dymom a nebezpečnými časticami v ovzduší zabraňuje vdýchnutiu biologických toxínov a chemických látok.

Kľúčové vlastnosti

  • Svojmu nositeľovi poskytuje 15 až 20 minút na únik
  • Návlek masky The Breath of Life je vyrobený z priehľadného päťvrstvového laminátu
  • Filter je zložený zo štyroch rôznych vrstiev
  • Tretia vrstva je tvorená netkanou polyesterovou textíliou
  • Ľahko sa nasadí na hlavu
  • Malé rozmery

Dokáže zachrániť život

Jej vlastnosti boli niekoľkokrát testované, a keďže sa osvedčila, tak sa prvýkrát objavuje na trhu na osobné aj komerčné využitie. Dodáva sa vo vreckovej veľkosti a váži menej ako 40 gramov. Ľahko ju tak uložíte do peňaženky, kabelky alebo akékoľvek vrecka. Ľahko sa nasadzuje na hlavu, aj keď máte fúzy či nosíte okuliare, a tesne sa uzavrie okolo krku, čím chráni hlavu, tvár aj oči. Vďaka univerzálnej veľkosti je vhodná úplne pre každého. V prípade núdze vás môže zachrániť od takmer istej smrti tým, že vám poskytne čas potrebný na únik, preto by ste mali zvážiť jej vyhotovenie.

Návod na použitie

  1. Roztrhnite obal zatiahnutím za červené pútko v hornej časti obalu.

  2. Odstráňte masku a gumičky z obalu a umiestnite gumičky na svoje zápästie. Uistite sa, že na krku nemáte vlasy, oblečenie alebo šperky.

  3. Rozložte masku a umiestnite ju na hlavu s filtrom smerom dopredu tak, aby bol filter pred vašimi ústami.

  4. Dajte obe gumové pásky cez masku a zaistite ju okolo krku, aby vytvorili tesnenie. Uistite sa, že utesnenie medzi maskou a vaším krkom je pevné, a že medzi maskou a vaším krkom nie sú žiadne vlasy, oblečenie či šperky.

  5. Utečte do bezpečia. Dýchajte normálne, zostaňte v pokoji a okamžite sa evakuujte z nebezpečnej oblasti do bezpečia.

Upozornenie:
Vezmite na vedomie, že Breath of Life je výrobok na jednorazové použitie. Ako taký musí byť použitý ihneď po otvorení alebo zlikvidovaný.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Technon USA Breath Of Life evakuační maska . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Technon USA élet lehelete evakuálási maszk.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií