PET AD homeoffice

Terronic adaptér DFS - FOMEI/BOWENS, Fomei

Zobraziť katalóg
Terronic adaptér DFS - FOMEI/BOWENS, Fomei
Príslušenstvo
Kód:  FOM012d2 Produktové číslo:  FY7660 Stránky výrobcu
Terronic adaptér DFS - FOMEI/BOWENS, Fomei Predaj skončil

Terronic adaptér DFS - FOMEI/BOWENS, Fomei

S redukciou prichytíte svetlo do softboxu a dosiahnete tak želané, mäkko rozptýlené svetlo. Takéto svetlo oceníte pri fotení objektov, kedy chcete kvalitné, rovnomerné osvetlenie. Výsledkom bude detailný a jasný záber. Redukcia je vhodná pre rôzne štúdiové blesky aj trvalé osvetlenie.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Štúdiové blesky a trvalé svetlá Fomei Digital Pro X, Digital, Digital Light 1000, Digitalis Pro, Digitalis a štúdiové blesky značky Bowens

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Terronic adaptér DFS - FOMEI/BOWENS, Fomei. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Terronic Adapter DFS - FOMEI / BOWENS, Fomei. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Terronic Adapter DFS - FOMEI / BOWENS, Fomei. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Terronic adapter DFS - Fomei / BOWENS, Fomei.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií