AP+ nový vizuál Aplikace

Thule Crossover TCDP1 čierny

Zobraziť katalóg
Thule Crossover TCDP1 čierny
5 2 hodnotení
Batoh cestovné - materiál Dobby nylon, vonkajšie rozmery 52.5x38.5x30.5cm, objem 41L
Kód:  THU099 Produktové číslo:  TL-TCDP1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thule Crossover TCDP1 čierny Predaj skončil

Thule Crossover TCDP1 čierny

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Thule Crossover TCDP1 je hybridný batoh/taška, Ktorý sa výborne hodí pre cesty do zahraničia. Vďaka alumíniovým pevným dielom a vodeodolné tkanine je batoh odolný, avšak zároveň veľmi ľahký. Otváranie na zips v chrbtovej časti zaisťuje, že váš obsah vo vnútri bude úplne bezpečne uložený. Veľmi praktický a jednoduchý je tiež prístup k nemu. Tepelne tvarovaná, nárazuvzdorná bezpečnostná zóna SafeZone ™ sa postará o ochranu vašich okuliarov, prenosnú elektroniku alebo iné krehké predmety. Tento oddiel možno tiež jednoducho vybrať, čím sa ešte zväčší vnútorný priestor batohu.

Ľahko v ňom oddelíte napríklad špinavé od čistého alebo mokré od suchého vďaka veľkej vklinené bočnej vrecku. Ďalšie potrebnú ochranu pridávajú vyvýšené lišty. Priedušná sieťovaná chrbát a ramenné popruhy maximalizujú komfort nosenia, K čomu prispievajú aj vzduchové kanály v chrbtovej časti pre lepšie prúdenie vzduchu. Pre úpravu veľkosti batohu podľa množstva prenášaného obsahu sú určené kompresné popruhy. Početné madlá umiestnená na rôznych miestach umožňujú batoh ľahko a pohodlne uchopiť a vyraziť!

Parametre a špecifikácia

Materiál
Nylon Hotovo!
Hĺbka
30,5 cm Hotovo!
Šírka
38,5 cm Hotovo!
Výška
52,5 cm Hotovo!
Materiál
Nylon Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
30,5 cm Hotovo!
Šírka
38,5 cm Hotovo!
Výška
52,5 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Crossover TCDP1 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thule Crossover schwarz TCDP1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thule Crossover fekete TCDP1.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií