AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

V-MODA Crossfade M100 šedá

Zobraziť katalóg
V-MODA Crossfade M100 šedá
Slúchadlá náhlavné, uzavretá, skladateľná, meniče 50 mm, frekvenčný rozsah 5-30000 Hz, 32 Ohm, 103dB, možnosť uchytenia priamo na batoh, mikrofón, ovládanie na kábli
Kód:  VMC005b Produktové číslo:  877653005252 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

V-MODA Crossfade M100 šedá

So slúchadlami od spoločnosti V-Moda dostávate do rúk produkt oceňovaný aj naozaj náročnými milovníkov kvalitného zvuku. Stanú sa tak dokonalým spoločníkom pri počúvaní vašej obľúbenej hudby ako doma, tak na cestách. Slúchadlá bodujú nielen kvalitou zvuku, ale aj unikátnu konštrukciu a patentovaným systémom meničov.

kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn a kvalitné spracovanie
  • Duálny 50mm meniče
  • Ľahká skladacia konštrukcia
  • Odolné náušníky z pamäťovej peny
  • Kevlarom oplietané kábel s mikrofónom
  • Praktické puzdro súčasťou balenia
  • Možnosť individualizácie voliteľnými štítky

Použitá bola aj oceľ

Extrémne odolná konštrukcia ponúka užívateľovi pohodlné a bezstarostné používanie slúchadiel po celú dobu nosenia. Najviac namáhané časti sú dokonca vyrobené z ocele, teda sa nemusíte obávať prípadného poškodenia. Patentovaný skladací mechanizmus CliqFold príde vhod najmä vo chvíľach uskladnenie do praktického puzdra, ktoré je súčasťou produktu.

Dokonale komfortné a individuálne šesťuholníkový tvar náušníkov zabraňuje vnikaniu okolitého hluku. Buďte originálny a dolaďte si dizajn slúchadiel podľa seba voliteľnými kovovými štítky v rôznych farbách s laserovým gravírovaním. Výmena je úplne jednoduchá a rýchla. Tieto štítky môžete ľubovoľne kombinovať s oblečením a zjednotiť tak všetko v jeden dokonalý celok.

Pohodlná a výkonná

Prepracované zvukové duálny 50mm meniče sú pre pohodlné nosenie opatrené koženkou a postarajú sa o dychberúci zvukové podanie v celom svojom frekvenčnom spektre. Slúchadlá vám skrátka z každého počúvania ponúknu doteraz neslýchaný zážitok. Užívateľov určite poteší aj fakt, že slúchadlá disponujú špeciálnymi káblami a nástavcami, ktoré im umožnia kombinovať hneď dva vstupy signálu. Zdieľať hudbu s ďalšími slúchadlami, ktoré sú na tie vaše pripojená, tak bude úplne jednoduché.

Odolnosť potvrdená záťažovými testami

Výrobca chcel užívateľovi ponúknuť naozaj kvalitný produkt, preto podrobil slúchadlá neľútostnými záťažovými testami. Jeden z tých najprísnejších je dokonca podľa vojenských štandardov a nesie označenie MIL-STD-810G. Vystužená izolácia kábla kevlarom zvládne až milión ohnutie a celá konštrukcia je odolná voči pádu z výšky 1,8 metra až 70 ×. Navyše slúchadlám neublíži ani teplo, vlhkosť ani pot. Všetky funkcie vytvárajú z týchto slúchadiel naozaj kvalitný produkt, ktorý bude slúžiť svojmu užívateľovi po dlhú dobu.

široké príslušenstvo

  • Karabína, ktorá umožňuje bezpečné uchytenie slúchadiel priamo na batoh
  • Duálny vstup kombinuje signál z dvoch vstupov, pričom nevyužitý konektor je bezpečne skrytý
  • Kábel SharePlaytm, vďaka ktorému zdieľate hudbu s ďalšími slúchadlami, ktorá pripojíte k tým svojim
  • Kábel speakeasy s mikrofónom: veľmi kvalitný mikrofón prepojený s trojtlačidlovým ovládaním telefónov Apple, Android, Windows, Kindle a Blackberry
  • Úložný systém V-STRAP: systém uľahčujúci organizáciu nepoužívaných káblov vnútri puzdra s extra priestorom pre flash disk a štuple

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre V-MODA Crossfade M100 šedá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si V-MODA Crossfade M100 šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte V-MODA Crossfade M100 grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte V-MODA Crossfade M100 grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: V-MODA Crossfade M100 szürke.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií