AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

VeGA 485 SHB

Zobraziť katalóg
VeGA 485 SHB
Benzínová kosačka - benzínová kosačka s pojazdom, 4 km/h, 4-takt B&S 500 series, 4 PS, oceľový skelet, šírka kosenia 46 cm, centrálne nastavenie výšky (30-80 mm), objem koša 70 l, indikátor naplnenia, mulčovanie, bočné a zadné vyhadzovanie, ručný, ťahací štartér
Kód:  VGA002a Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  01485SHB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VeGA 485 SHB

Spoločnosť VeGA ponúka veľmi široký sortiment záhradnej techniky. Či už to sú malé kosačky, elektrické kosačky, benzínové kosačky alebo krovinorezy, motorové píly či snehové frézy. Výrobky tejto značky je možné používať celoročne a nielen vďaka tomu si získali obľubu medzi zákazníkmi. Záhradná technika sa vyznačuje predovšetkým vysokým stupňom výbavy, kvality vyhotovenia a neposlednom rade aj cenovou dostupnosťou.

Motorová kosačka VeGA 485 SHB je zástupcom vyššej strednej triedy, ktorá si vás získa svojím kvalitným vyhotovením, výbavou, ale aj zaujímavým dizajnom. Kosačka s vysokou kapacitou je určená na stredne veľké trávnaté plochy. Základom je robustný oceľový skelet so záberom kosenia 46 cm a silný štvortaktný motor Briggs & Stratton série 500.

Kľúčové vlastnosti

  • Vlastný pojazd
  • Ukazovateľ náplne koša
  • Guľôčkové ložiská
  • Ručný ťahací štartér
  • Mulčovanie
  • Vyhadzovanie bokom
  • Zadné vyhadzovanie
  • Ovládací panel na rukoväti

Veľká prednosť sa skrýva vo variabilnosti použitia 5 v 1. Pokosenú trávu môžete zbierať do koša, mulčovať alebo vyhadzovať trávu zadným či bočným deflektorom von, čo využijete najmä vtedy, keď trávu včas nepokosíte a tá prerastie. Samozrejmosťou je vlastný pojazd s rýchlosťou 4 km/h.

Veľké zadné aj predné pojazdové kolesá sú uložené v obojstranných guľôčkových ložiskách a nechýba ani centrálne nastavenie výšky kosenia. Pevné uchopenie zaistia riadidlá z vysokoakostnej oválnej profilovej ocele na zaistenie vyššej pevnosti a torznej tuhosti. Zberný kôš s kapacitou 70 litrov disponuje praktickým ukazovateľom naplnenia.

Parametre a špecifikácia:

Motor:
4-takt B & S 500 series, 4 PS

Model motora:
B & S 500 series

Výkon motora:
4 PS

Objem nádrže:
1,5 l

Šírka kosenia:
460 mm

Nastavenie výšky:
30 - 80 mm, centrálne

Veľkosť kolies:
Predné: 180 mm
Zadné: 255 mm

Objem koša:
70 l

Rýchlosť pojazdu:
4 km/h

Hmotnosť:
35 kg

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VeGA 485 SHB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VeGA 485 SHB .
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií