Veľká noc - Prázdninový workshop

Zobraziť katalóg
Veľká noc - Prázdninový workshop
5 1 hodnotení
Kreatívna sada určený pre deti od 4 do 10 rokov, balenie obsahuje 1 veľké vajce, 5 vajec na zavesenie, 4 zavesené háčiky, 8 zvierat v stojane, 8 stojanov z dvoch kusov, 1 list s farebnými nálepkami
Kód:  HRAa2740 Produktové číslo:  5900221022575

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Veľká noc - Prázdninový workshop Predaj skončil

Veľká noc - Prázdninový workshop

Kouzlo Velikonoc

Kouzelné období velikonočních svátků se neobejde bez kraslic, kuřátek, beránků a zajíčků. Tematicky zaměřená kreativní souprava umožňuje dětem vytvořit nádherné dekorativní velikonoční ozdoby. Z připravených tvarů zhotovených ze silného kartonu a mnoha barevných nálepek dokáže každé dítě snadno vytvořit výjimečné velikonoční dekorace podle přiložených vzorů či vlastní fantazie.

Obsah balení:

  • 1 velké vajíčko
  • 5 vajíček k zavěšení
  • 4 zajíčci k zavěšení
  • 8 zvířátek (4 kuřátka a 4 beránci) do stojánku
  • 8 dvojdílných stojánků
  • 1 arch s barevnými samolepkami

Nechte své děti ozdobit váš domov

Zajíčci, kuřátka, beránci a vajíčka se ve dvou velikostech objevují na čtyřech arších ze silného, pevného kartonu. Z jedné strany jsou tyto motivy barevné a k jejich ozdobení slouží přiložená sada barevných nálepek různých tvarů. Z druhé strany jsou motivy bílé a poskytují dětem prostor pro tvořivou práci s pastelkami, fixy apod. Některé dekorace je možné díky přiloženým stojánkům postavit, jiné zavěsit. Po vytlačení jednotlivých motivů z archů umožňuje sada i další využití – všechny čtyři archy lze použít jako šablony, s jejichž pomocí si děti mohou všechny motivy překreslovat na libovolný podklad a vytvářet tak nekonečné množství vlastních ozdob s nejrůznějším dekorem.

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Veľká noc - Prázdninový workshop Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Velikonoce - sváteční dílna .
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií