AP+ nový vizuál PET

VICTORIA Grill 3in1

Zobraziť katalóg
VICTORIA Grill 3in1
Gril - oceľový gril, povrchovo ošetrený žiaruvzdornou čiernou farbou, BBQ grilovanie, údenie dymom, pizza pečenie na umelom kameni, rozmery 66x38,5x166 cm
Kód:  VGA105a Produktové číslo:  28GRILVICTORIA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VICTORIA Grill 3in1

VICTORIA je úchvatný záhradný gril vyrobený v tej najlepšej kvalite a v dizajne, ktorý pripomína klasický kozub. Je vyrobený z kvalitnej ocele a ošetrený žiaruvzdornou čiernou farbou. Disponuje ohniskom upraveným na priame BBQ grilovanie, ako aj na údenie dymom, či pizza pečenie na umelom kameni. Má dve odklápacie veká a prakticky zabudovaný teplomer v hornej časti kozubu. Na ľahkú reguláciu vzduchu má gril nastaviteľnú komínovú klapku. Určite oceníte aj spodnú odkladaciu poličku.

Na lepšiu manipuláciu a prevážanie využijete praktické kolieska a pevné stabilné nohy. Pevná konštrukcia zaisťuje stabilitu aj pri plne zaťaženom grile mäsom.

Spestrite si vaše posedenie na záhrade alebo terase s týmto špičkovým grilom a vychutnajte si pokrmy pripravené v tomto úžasnom grile.

Hlavné prednosti:

  • Oceľová konštrukcia
  • Praktické veká s pántmi
  • Teplomer
  • Komín s klapkou
  • Odkladacia plocha
  • Kolieska
  • Žiaruvzdorná čierna farba
  • Rozmery: 66 x 38,5 x 166 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VICTORIA Grill 3in1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VeGA VICTORIA Grill 3v1.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií