PET AD homeoffice

Whirlpool BSNF 8121 OX

Zobraziť katalóg
Whirlpool BSNF 8121 OX
Chladnička – kombinovaná, 188,5cm, A+, objem chladnička/mraznička 222/97l, 6. zmysel Freshcontrol, Supreme NoFrost, Supercool, Anti Bacterial, Multiflow, LED osvetlenie, intuitívne dotykové ovládanie, hlučnosť 42dB, mraziaci výkon 4 kg/24hod, farba nerez
Kód:  FAC2011w1 Produktové číslo:  850526911020 Stránky výrobcu

Whirlpool BSNF 8121 OX

Kombinovaná, voľne stojaca chladnička

Kombinovaná, voľne stojaca chladnička s mrazničkou v nerezovej farbe sa hodí do takmer každej kuchyne. Vďaka ekologicky šetrným technológiám patrí chladnička do energeticky úspornej triedy A+, čomu zodpovedá aj minimálna ročná spotreba energie. K tomu tiež napomáha LED osvetlenie celého priestoru. Iste uvítate aj nízku hlučnosť 42 dB. Objem chladničky je 222 l a objem mrazničky je 97 l.


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Whirlpool BSNF 8121 OX
 

Technológia Freshcontrol

Veľkou prednosťou Whirlpool chladničky je unikátna technológia 6. zmysel Freshcontrol, ktorá dlhodobo udržiava ideálnu vlhkosť a teplotu v celej chladničke pre uchovanie potravín. Supreme NoFrost je pokročilý beznámrazový systém s dvomi oddelenými výparníkmi. Funkcia MultiFlow zabezpečí rovnomernú distribúciu vzduchu a vlhkosti v chladničke pomocou ventilátora.


Bohatá výbava

V chladničke sa nachádzajú 4 poličky z tvrdeného skla a zásuvka na ovocie a zeleninu. Vo dverách sú 3 priehradky napr. na fľaše, poháre alebo jogurty. Nechýba tu ani držiak na 6 vajec. V mrazničke nájdete celkom 3 transparentné boxy, vďaka ktorým budete mať vždy prehľad o mrazených potravinách a celkovom naplnení. Mraziaci výkon je 4 kg/24 hod. Odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu je 19 hod.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Whirlpool BSNF 8121 OX
 

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna technológia
  • Nízka hlučnosť
  • LED osvetlenie
  • 4 police
  • Odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu až 19 hod
  • Integrované držadlá vo dverách
  • Možnosť zmeny strán otvárania dverí

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool BSNF 8121 OX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL BSNF 8121 OX.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií