PET AD homeoffice

WinX: Charmix - Flora

Zobraziť katalóg
WinX: Charmix - Flora
Bábika odopínacia krídla, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAB00d2 Produktové číslo:  ASRT
WinX: Charmix - Flora Predaj skončil

WinX: Charmix - Flora

Bábiky Winx:Charmix je nová rada bábik s odopínacími krídlami.Krásne víly z magickej dimenzie Flora, Stella, Bloom, Musa, Tecna a Layla sú kamarátky, ktoré držia pri sebe.Spoločne študujú a postupne zisťujú, že majú zvláštne schopnosti.Prežívajú rôzne dobrodružstvá, ako tá bežná, tak aj neobyčajná.Jedna čarodejnica im totiž ich verné kamarátstvo závidia a tak im do cesty vkladá nejednu prekážku.Zoznámte sa s týmito milými kamarátkami a prežívajte spoločne s nimi ich dobrodružstvá pri každodennej hre.

Bábika Winx:Charmix - Flora, ako už jej meno napovedalo, je vílou prírody.Najchytrejší z party.Pochádza z planéty Lynphea, kde žijú samí uvoľnenie a láskyplní obyvatelia.Všetci z tejto planéty, vrátane Flory, milujú potulky po lúkach a vôňu čerstvých kvetov.Na prírode im záleží ďaleko viac, než na veciach alebo peniazoch.Víla kvety a Stormy naozaj miluje, dodávajú jej veľa energie.Flora sa veľmi dobre vyzná v bylinkách a kúzelných elixírom.Pomôžte jej namiešať ten správny proti zlej čarodejnici.

Parametre a špecifikácie:

Veľkosť bábiky:
28 cm

Určené pre:
deti od 6 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WinX: Charmix - Flora. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WinX: Charmix - Flora. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WinX: Charmix - Flora. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WinX: Charmix - Flora.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií