AD homeoffice Protiplnění

Withings Smart Kid Scale

Zobraziť katalóg
Withings Smart Kid Scale
Osobná váha pre iOS zariadenia, do 25kg, meranie hmotnosti, Wi-Fi bezdrôtová synchronizácia, Bluetooth 4.0, 4x AAA batérie
Kód:  FTB002e9rf Produktové číslo:  70004001

Withings Smart Kid Scale

Zaručená kvalita

Withings je inovatívna spoločnosť vyrábajúca inteligentné výrobky a aplikácie, ktoré pomáhajú ľuďom na celom svete jednoducho sa starať o svoje zdravie a kondíciu. Spoločnosť Withings založili dvaja francúzski podnikatelia, Cedric Hutchhings a Eric Carreel, a od doby, kedy sa na trhu objavila ich prvý Wi-Fi osobná váha 2009, patrí k popredným výrobcom na poli bezdrôtových produktov pre zdravie a fitnes.

Stráženie nielen váhy vášho dieťaťa

Withings Smart Kid Scale je inteligentný váha pre deti, ktorú pomocou WiFi alebo Bluetooth prepojíte s mobilným telefónom, počítačom či tabletom a môžete tak získať podrobný prehľad o raste vášho dieťaťa. Pomocou aplikácie Withings Baby Companion získate prehľadné štatistiky o vývoji hmotnosti dieťaťa. Váha vám umožňuje skorú detekciu obezity či problém s podvýživou, vďaka tomu budete môcť týmto problémom zabrániť ešte pred ich objavením. Váha je vybavená nielen kontrolou pozície, ale tiež technológiou, ktorá zahreje váhu pred vážením dieťaťa. Váha sa navyše vyvíja s vaším miláčikom, keď dieťa vyrastie, jednoducho odstránite kolísku a môžete vážiť ďalej. Váži v rozsahu od 0 do 25 kilogramov a je napájaná štyrmi 1.5V AAA batériami.

Parametre a špecifikácie

Typ:
Detská váha

Displej:
LCD

Zobrazenie:
Hmotnosť

Nosnosť váhy:
do 25 kg

Bezdrôtová synchronizácia:
Wireless 802.11b / g / n
Bluetooth 4.0

Batérie a napájanie:
4 x štandardnej veľkosti 1,5 V AAA batérie (súčasťou balenia)

Rozmery:
279 x 231 x 28 mm
559 x 297 x 74 mm s vaničkou

Hmotnosť:
2,3 kg

Farba:
Biela

Parametre a špecifikácia

Nosnosť
25 kg Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Kompatibilný OS
iOS Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Nosnosť
25 kg Hotovo!

Konektivita

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
iOS Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Withings Smart Kid Scale Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Smart Kid Scale. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Withings Smart Kid Scale.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií