AP+ nový vizuál PET

XD Design Milano modrý

Zobraziť katalóg
XD Design Milano modrý
Batoh na notebook z nepremokavého materiálu, integrované rukoväte, polstrované priehradky pre notebook, tablet a príslušenstvo, rozmery 44 x 35 x 12cm
Kód:  PFDE12d Produktové číslo:  P705.075 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XD Design Milano modrý

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Lifestylový batoh navrhnutý podľa najnovších trendov je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu 1680D. Tento materiál je nepremokavý a napriek tomu priedušný a vďaka týmto vlastnostiam, poskytuje dokonalú ochranu všetkým veciam, ktoré budú v batohu uložené a tak bez obáv môžete prepravovať aj drahú elektroniku napr. Svoj notebook , digitálny fotoaparát či tablet. Nechýba ani niekoľko praktických vreciek na príslušenstvo.

Neopozeraný dizajn je dokonalou súhrou niekoľkých vlastností - integrovaných rukoväťou, malých farebných detailov na vonkajšej strane alebo zodpovedajúce farby na vnútornej strane. Batoh XD Design Milano môžete tiež ľahko prepravovať spolu s kufre vybavenými teleskopickým madlom.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné prevedenie
  • Nepremokavý materiál
  • Polstrované priehradky na notebook či tablet
  • Integrované rukoväte
  • Rozmery: 44 × 35 × 12 cm

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
12 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
44 cm Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
12 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
44 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XD Design Milano modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Milano modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Milano Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Milano Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Milano Blue.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií