PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Yurbuds Focus 400 for Women fialová

Zobraziť katalóg
Yurbuds Focus 400 for Women fialová
Slúchadlá 12.2mm dynamický menič, 20Hz-20kHz, FLEXSOFT, odolné voči potu, systém Twistlock, magnet, mikrofón, univerzálny ovládač
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ093p1 Produktové číslo:  6925281905988 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yurbuds Focus 400 for Women fialová Predaj skončil

Yurbuds Focus 400 for Women fialová

Pritvrdí svoj ??tréning s dámskymi slúchadlami série Focus špeciálne ergonomicky prispôsobenými pre menšie ženské uško. Unikátna špuntová konštrukcia využívajúce technológie TwistLock pre pevné usadenie v uchu je navrhnutá pre všetkých športových nadšencov. Univerzálny ovládač v tvare písmena Y disponuje mikrofónom a systémom diaľkového ovládania, pomocou ktorého bez problémov meníte skladby, prijmete hovory a nastavíte hlasitosť. Aj keď sú slúchadlá špeciálne navrhnuté pre použitie s Apple produkty, skvele poslúži aj používateľom ostatných chytrých zariadenia.

Ďalšou užitočnou vychytávkou nazvanú Quick Click sú magnety umiestnené v každom špuntu, ktoré pri prenášaní spojí oba štuple k sebe, a preto sa nezamotávajú a sú stále pripravené. Trénovanie aj v náročných podmienkach nie je problém, pretože slúchadlá sú odolné proti potu aj vode.

Špičkový zvuk

Kvalitnú reprodukciu majú na starosti 12,2mm meniča s vysokou citlivosťou. Maximálny komfort aj pri dlhom počúvaní garantujú ergonomické nástavce FlexSoft. Tie sú vyrobené z medicínskeho, flexibilného silikónu a sú veľmi mäkké. V balení nájdete aj ďalšie 2 veľkosti fialových náušníkov pre ľahšie prispôsobenie sa vášmu uchu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Fialová Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yurbuds Focus 400 for Women fialová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yurbuds Focus 400 for Women fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YURBUDS Fokus 400 für Frauen Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YURBUDS Fokus 400 für Frauen Lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yurbuds Focus 400 Női Lila.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií