AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Fox 8" Defend Crew Sock

Zobraziť katalóg
Fox 8" Defend Crew Sock
Ponožky – cyklistické, veľkosť EU 39, 40, 41, 42, 43, 44 a 45, vysoké, kaki farba, materiál bavlna, kompresné, priedušné
Kód:  SPTfox234nad Produktové číslo:  SPTfox234nad Stránky výrobcu

Fox 8" Defend Crew Sock

Zháňate ponožky, ktoré budú vhodné na cyklistiku? Potom určite oceníte práve kompresné ponožky Fox 8" Defend Crew Sock. Materiál ponožiek Fox Racing tvorí bavlna. Bavlna patrí k jemným a hebkým materiálom, preto ich nosenie bude veľmi príjemné. Ak máte radi vysoké ponožky, tieto budú presne pre vás. K ceneným vlastnostiam patrí aj vysoká priedušnosť.

Hlavné prednosti ponožiek Fox 8" Defend Crew Sock

  • Ponožky ideálne na cyklistiku
  • Výška ponožiek: vysoké
  • Farebné vyhotovenie: kaki
  • Vyznačujú sa vysokou priedušnosťou
  • Materiál ponožiek: bavlna
  • Kompresné ponožky sú ideálne na športovanie

Kompresné funkcie ponožiek

Kompresné ponožky pomáhajú so zvýšením prietoku krvi, čo okysličí ťažké a vysilené nohy. Urýchlite tak proces regenerovania a preto sa už nemusíte obávať poškodenia svalovej hmoty. Ocenia ich všetci, ktorí trpia opuchmi a bolesťami nôh. Kompresné ponožky oceníte aj na dlhé cesty napr. do lietadla. Poslúžia vám ako ochrana pred vznikom kŕčových žíl.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox 8" Defend Crew Sock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox 8" Defend Crew Sock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox 8" Defend Crew Sock.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií