AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fox Rampage Helmet zelená L

Zobraziť katalóg
Fox Rampage Helmet zelená L
Prilba na bicykel unisex, MTB, spôsob zapínania: rýchlopripínací systém, MIPS, ABS, 9 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, hmotnosť 1200g
Kód:  SPTfox132 Produktové číslo:  191972529665 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Rampage Helmet zelená L

Jazdíte na bicykli často do prírody? Potom potrebujete mať prilbu na bicykel, ktorá vám v prípade pádu zaručuje ochranu hlavy. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn vhodný pre unisex. Prilba na bicykel sa najviac hodí na hlavu s obvodom 59 cm a 60 cm a jej hmotnosť je 1200 g. Prilba na bicykel Fox Rampage Helmet zelená L je vhodná najmä na jazdu na horskom bicykli, ale preukáže sa aj na bežnej ceste. Aby zaistila bezpečnosť, má vo výbave MIPS technológiu, ktorá má schopnosť v prípade pádu absorbovať rotačné sily. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto cyklo prilby tvorí ABS. Na zabránenie potenia hlavy má dizajn prilby 9 ventilačných otvorov. Vystuženie prispieva k pohodliu a bezpečnosti prilby.

Hlavné prednosti prilby na bicykel Fox Rampage Helmet zelená L

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická prilba
  • Určená pre unisex
  • Na obvod hlavy: 59 cm a 60 cm
  • Hmotnosť: 1200 g
  • Typ cyklo prilby: MTB
  • Disponuje MIPS technológiou na väčšie bezpečie
  • Typ vložky vnútri prilby: EPS Liner
  • Zapínanie cyklo prilby: Rýchlopripínací systém
  • Počet ventilačných otvorov: 9
  • Veľkosť helmy na bicykel Fox Racing: L

Zabezpečenie vďaka technológii MIPS

Prilba na bicykel zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá zaručuje vysokú ochranu vašej hlavy. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a umožnia škrupine pohyb vo vložke, a tým sa znížia rotačné sily, ktoré často pôsobia na váš mozog veľmi nebezpečne. Tento pohyb môže vyzerať bezvýznamne, ale počas nárazu vám môže zachrániť život. Veľkou prednosťou tejto technológie je to, že táto technológia neovplyvní vzhľad vašej prilby.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Rampage Helmet zelená L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Rampage Helmet zelená L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Rampage Helmet zöld L.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií