AP+ nový vizuál Aplikace

Fox Rampage Helmet zelená M

Zobraziť katalóg
Fox Rampage Helmet zelená M
Prilba na bicykel unisex, MTB, spôsob zapínania: rýchlopripínací systém, MIPS, ABS, 9 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, hmotnosť 1110g
Kód:  SPTfox133 Produktové číslo:  191972529658 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Rampage Helmet zelená M

Vyrážate často na bicykel a užívate si aj náročnejšie terény? Potom by pre vás mala byť prioritou správna prilba na bicykel, ktorá vám v prípade pádu zaručuje ochranu hlavy. Tento model sa pre svoju konštrukciu hodí pre unisex. Cyklistická helma je prispôsobená na hlavu s obvodom 57 cm a 58 cm a jej hmotnosť je 1110 g. Prilba na bicykel Fox Rampage Helmet zelená M oceníte pri jazde na MTB bicykli, ale parádu urobí aj na bežných cestách. Aby plnila nároky na bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS na pohltenie rotačných síl v prípade pádu. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto cyklo prilby tvorí ABS. Potenia hlavy sa nemusíte báť, prilba má 9 ventilačných otvorov. Pohodlie a bezpečie pri nosení prilby zaručí aj vnútorná výstelka.

Dôležité parametre cyklo prilby Fox Rampage Helmet zelená M

  • Na bezpečné jazdenie na bicykli musí mať každý cyklista tú správnu prilbu
  • Hodí sa pre unisex
  • Obvod: 57 cm a 58 cm
  • Hmotnosť prilby je 1110 g
  • Typ prilby na bike: MTB
  • Prilba na bicykel používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Zapínanie prilby na bicykel: Rýchlopripínací systém
  • Počet ventilačných otvorov: 9
  • Veľkosť prilby na bicykel Fox Racing: M

Technológia MIPS starajúca sa o bezpečie vašej hlavy

Prilba na bicykel je doplnená technológiou MIPS, ktorá podporí ochranu vašej hlavy. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a dajú škrupine možnosť pohybu, čím sa znížia rotačné sily, ktoré môžu spôsobiť vážne zranenie mozgu. Milimetrový pohyb vyzerá zanedbateľne, počas nárazu to môžu byť práve tie milimetre, ktoré vás zachránia od poranenia hlavy. Výhodou technológie MIPS je to, že na krásu a komfort tejto prilby nemá táto technológia vplyv.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Rampage Helmet zelená M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Rampage Helmet zelená M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Rampage Helmet zöld M.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií