PET PET

Franke FC 3791 ATLAS celonerezová

Zobraziť katalóg
Franke FC 3791 ATLAS celonerezová
Vodovodná batéria drezová a páková, materiál nehrdzavejúca oceľ, klasický dizajn, s perlátorom, s keramickou kartušou, so sprchou, s vyťahovacou koncovkou, otočná o 360 stupňov a s opletenou sprchovacou hadicou, pripájacie hadičky v balení, dĺžka hadice 120 cm, priemer montážneho otvoru 35 mm, strieborná farba
Kód:  FRA001e Produktové číslo:  115.0083.791 Stránky výrobcu
Franke FC 3791 ATLAS celonerezová Predaj skončil

Franke FC 3791 ATLAS celonerezová

Vodovodné batérie sú neoddeliteľnou súčasťou každého drezu, a to nielen po stránke praktickej, ale aj dizajnovej. Tlaková batéria spoločnosti Franke vyzerá naozaj fantasticky a už na prvý pohľad zaujme svojimi ladnými tvarmi, ktoré neurobia hanbu v žiadnej kuchyni. Je celá vyrobená z kvalitného antikorového materiálu, čím je zaistená dlhodobá spoľahlivosť a minimálna údržba. Možno ju otáčať v celom rozsahu o 360° a množstvo spoločne s teplotou vody sa reguluje pomocou páky na bočnej strane. Veľkou výhodou je možnosť vytiahnutia koncovky a možnosť využiť tiež režim sprchy. Dĺžka pletenej hadice je dostatočných 120 cm, takže nebudete obmedzení len na okolie drezu.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová drezová batéria
  • Vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele
  • Otočná o 360°
  • 120 cm opletená sprchová hadica
  • Pripojenie pomocou 45 cm hadičiek

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FRANKE FC 3791 ATLAS celonerezová. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Franke FC 3791 ATLAS rozsdamentes acél.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií