AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fujifilm X-H1 čierny + grip VPB-XH1

Zobraziť katalóg
Fujifilm X-H1 čierny + grip VPB-XH1
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, APS-C, X Trans CMOS III HD 24.3Mpx, bajonet Fujifilm X, 3" výklopné LCD, 5-osová stabilizácia, el. hľadáčik, sériové snímanie 14 sn./s, SD/SDHC/SDXC, WiFi
Kód:  OF5104h Produktové číslo:  16568767 Stránky výrobcu

Fujifilm X-H1 čierny + grip VPB-XH1

Zvučná značka Fujifilm predstavuje očakávanú novinku – najvýkonnejší digitálny fotoaparát série X. Ide o špičkový model nahrádzajúci X-T2. Oproti nemu sa chváli 5-osou stabilizáciou s účinnosťou 5,5 EV. Dočkal sa aj nového spracovania tela, ktoré je teraz sympaticky kompaktné a robustné zároveň. Vysokorýchlostný procesor a veľký snímač ho predurčujú na tvorbu snímok vo vysokej kvalite s perfektnou reprodukciou farieb. Je vybavený pokročilou redukciou otrasov a vyhovuje stále sa zvyšujúcim nárokom fotografov, ktorí chcú s fotoaparátom natáčať aj pôsobivé videá. Táto súprava obsahuje telo a grip VPB-XH1 na ďalšie 2 batérie. Vybrať si môžete aj zo súprav s objektívmi.

Čím fotoaparát Fujifilm X-H1 zaujme?

  • Je najvýkonnejším modelom radu X
  • Precíznou 5-osou stabilizáciou s účinnosťou 5,5 EV
  • Pokročilou redukciou otrasov
  • Extra rýchlym procesorom a veľkým snímačom
  • Pevným a robustným vyhotovením
  • Nadpriemernou obrazovou kvalitou fotiek aj videa
  • Vylepšeným ovládaním s 19 modifikáciami
  • Táto súprava obsahuje telo a grip na ďalšie 2 batérie

Pokročilá stabilizácia fotoaparátu

Srdcom fotoaparátu Fujifilm X-H1 je vysokorýchlostný procesor X-Processor Pro. Vďaka nemu dosahuje úctyhodné snímacie rýchlosti – až 14 snímok za sekundu. Rovnako pri natáčaní videa dosiahnete s X-H1 vynikajúce hodnoty. Pri Full HD až 60 sn./s a v najvyššom 4K rozlíšení 24 sn./s. Procesor dokáže čerpať maximum zo snímača X-Trans CMOS III veľkosti APS-C s rozlíšením 24,3 MPx. Výsledkom sú veľmi verné farby a obraz s obohatenou hĺbkou. Bohatá zostava hneď 91 ostriacich bodov je spoločne s rýchlym AF pripravená vždy perfektne a inteligentne zaostriť. Rozsah jeho detekcie bol rozšírený o 1,5 bodu na terajších -1EV, čo napomáha zaostriť aj za zhoršených svetelných podmienok.

X-H1 má ako prvý model svojho radu zabudovaný mechanizmus stabilizácie. Ten tvorí pokročilý akcelerometer a gyroskop. Spoločne pracujú na opravách a kompenzácii obrazu. Vec, ktorá na fotoaparáte opäť vyniká, je rýchlosť, pretože o úpravu obrazu je postarané približne 10 000× za sekundu. Stabilizácia je založená na 5 osiach.

Ovládanie a príslušenstvo X-H1

Špičkové ovládanie je vylepšené o nové citlivé tlačidlo spúšte, ktoré reaguje na jemné akcie a fotografické príležitosti. Okrem toho disponuje X-H1 celým radom ovládacích prvkov, tlačidiel a korekčných koliesok v dizajne typickom pre FujiFilm. Hľadáčik fotoaparátu je elektronický a disponuje precíznym rozlíšením 3,69 milióna bodov. Je zhruba 1,6× jasnejší, než ako tomu bolo u predchádzajúcich modelov, a očný senzor, ktorý prepína medzi hľadáčikom a displejom, pracuje približne 2× rýchlejšie. Zadný dotykový displej s 3" uhlopriečkou má rozlíšenie presahujúce milión bodov a môže sa vyklápať mnohými spôsobmi – až o 90° nahor, o 45° nadol a o 60° doprava. Jeho variabilita využitia je teda značná a navyše môžete využiť metódu zaostrenia dotykom. Profesionálnemu fotoaparátu nesmie samozrejme chýbať ani stavový displej. X-H1 ho má skutočne veľký a čísla na ňom sú veľmi dobre čitateľné.

Skúsenosti značky FujiFilm majú obrovský presah aj do pestrej škály príslušenstva, ktorú môžete k X-H1 využívať. Na výber je pestré množstvo objektívov z radu X Mount alebo externých bleskov a ďalších. Myslelo sa aj na kompatibilitu s najnovším softvérom na editáciu fotografií a videí.

Čím sa pýši grip VPB-XH1?

Ergonomicky skvele prepracovaný grip ponúka dostatok priestoru pre vloženie ďalších dvoch batérií. Pôvodná batéria je pritom stále umiestnená v tele, čím výrazne znásobíte výdrž fotoaparátu. Vďaka tomu si môžete dovoliť dlhšie fotiť aj v režime živého náhľadu, točiť dlhšie videá alebo častejšie používať externé príslušenstvo bez nutnosti dobíjania. Grip disponuje tlačidlom spúšte, AE-L, AF-ON, Q a Fn tlačidlom. Ako bonus iste oceníte aj 3,5 mm jack konektor na pripojenie slúchadiel, aby ste počas nahrávania mohli presne sledovať kvalitu zvuku. V neposlednom rade je vybavený AC-adaptérom pre kontinuálnu prevádzku alebo nabíjanie oboch batérií za približne 2 hodiny.

Parametre a špecifikácia

Šírka
13,98 cm Hotovo!
Výška
9,73 cm Hotovo!
Hĺbka
8,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
673 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
13,98 cm Hotovo!
Výška
9,73 cm Hotovo!
Hĺbka
8,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
673 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,3 Mpx Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
14 sn./s Hotovo!

Objektív

Bajonet
Fujifilm X Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Fujifilm NP-W126S Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
310 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Popruh/pútko, Používateľská príručka, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Krytka objektívu, Krytka tela Hotovo!
Počet objektívov
0 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Bude kamera dostupna jak uvadite do 30.11.?

Podla informacii vyrobcu by mali byt pri kupe sady telo + grip v baleni aj celkovo tri kusy baterie. Je tomu tak aj u vas? Dakujem

Diskusia a poradňa k Fujifilm X-H1 čierny + grip VPB-XH1
Príslušenstvo pre Fujifilm X-H1 čierny + grip VPB-XH1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujifilm X-H1 černý + grip VPB-XH1.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií