Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Detské počítačové hry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Typ
Hra
(718)
DLC/herný doplnok
(227)
Herný kredit
(9)
Platforma
PC
(983)
Xbox Series X
(28)
Xbox Series S
(28)
Xbox One
(19)
Licencia
Škatuľová
(105)
Na stiahnutie
(877)
Kľúč pre
Steam
(768)
Xbox Live
(22)
Origin
(48)
Uplay
(14)
The Sims 3
(13)
Žáner
Akčný
(330)
Stratégia
(273)
Simulátor
(254)
Pretekársky
(117)
Arkády
(111)
Vekové obmedzenie
1,33 rokov
13 rokov
-
Textová lokalizácia
CS
(154)
SK
(6)
EN
(946)
DE
(640)
HU
(47)
RU
(316)
UK
(4)
PL
(264)
FR
(496)
ES
(422)
IT
(418)
RO
(3)
Zh
(132)
JP
(1)
Zvuková lokalizácia
CS
(28)
SK
(6)
EN
(795)
DE
(213)
HU
(10)
RU
(66)
UK
(1)
PL
(50)
FR
(145)
ES
(114)
IT
(104)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(28)
JP
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Počítačové hry pre deti sú skvelým spôsobom, ako kombinovať zábavu a vzdelávanie. Ponúkajú deťom možnosť rozvíjať svoje schopnosti a učiť sa nové veci, zatiaľ čo sa zabávajú. Pri výbere PC hry pre deti je dôležité zohľadniť vek dieťaťa, jeho záujmy a schopnosti, a zabezpečiť, že hra je bezpečná a vhodná. Pokračujte v čítaní, poradíme vám s výberom.

Pokračovať

Počítačové hry pre deti: Zábava a vzdelávanie v jednom

V dnešnej dobe digitálnej technológie sú počítačové hry pre deti nielen zdrojom zábavy, ale aj vzdelávania. Ponúkajú deťom možnosť rozvíjať svoje kognitívne a motorické schopnosti, zatiaľ čo sa zabávajú. V tejto kategórii nájdete širokú škálu detských hier na PC, ktoré sú prispôsobené rôznym vekovým kategóriám a záujmom.

Výber vhodnej PC hry pre deti

Pri výbere PC hry pre deti je dôležité zohľadniť vek dieťaťa, jeho záujmy a schopnosti. Je dôležité, aby hra bola výzvou, ale zároveň aby nebola príliš ťažká a frustrujúca.

Počítačové hry pre deti vyberajte podľa veku

Výber správnej hry pre deti môže byť náročný, najmä ak chceme zohľadniť vekové odporúčania a obsah hry. Tu sú niektoré tipy, ako vybrať detské hry na PC hry podľa jednotlivých vekových skupín:

  • PC hry pre deti od 3 rokov: V tomto veku sú ideálne jednoduché edukačné hry, ktoré rozvíjajú základné motorické a kognitívne schopnosti. Hry by mali byť farebné, s jednoduchým ovládaním a obsahovať základné tvary a farby.
  • PC hry pre deti od 6 rokov: Pre deti v tomto veku sú vhodné hry, ktoré rozvíjajú logické myslenie, pamäť a koncentráciu. Hry by mali obsahovať jednoduché úlohy a hádanky, ktoré deti motivujú k mysleniu.
  • PC hry pre deti od 9 rokov: Deti v tomto veku už môžu hrať komplexnejšie hry, ktoré obsahujú príbehy a postavy. Hry by mali byť vzdelávacie a zábavné, s možnosťou rozvíjať kreativitu a fantáziu.
  • PC hry pre deti od 12 rokov: V tomto veku sú vhodné hry, ktoré poskytujú väčšiu slobodu a možnosť výberu. Hry by mali byť náročnejšie a umožňovať deti rozvíjať svoje strategické a taktické schopnosti.

i

Pri výbere hry pre deti na PC je dôležité zohľadniť aj jej obsah. Vyberajte hry, ktoré nemajú nevhodný obsah.

Rôzne žánre detských hier na PC

Detské hry na PC sú dostupné v rôznych žánroch, ktoré sú prispôsobené ich veku a preferenciám. Tu sú niektoré populárne žánre:

  • Edukačné hry sú navrhnuté tak, aby sa deti učili nové veci a rozvíjali svoje schopnosti.
  • Adventúry sú ideálne pre deti, ktoré majú radi príbehy a objavovanie nových svetov.
  • Športové hry sú perfektné pre malé športové talenty, ktoré si chcú vyskúšať svoje schopnosti v rôznych športoch.
  • Logické PC hry pre deti sú vhodné pre ratolesti, ktoré majú radi výzvy a problémy na riešenie.

Pri výbere hry pre deti na PC zvážte, či chcete, aby sa vaše dieťa učilo nové veci, alebo či hľadáte zábavu a relaxáciu.

Vzdelávacie aspekty počítačových hier pre deti

Počítačové hry pre deti môžu mať pozitívny vplyv na rozvoj detí. Pomáhajú rozvíjať kognitívne schopnosti, zlepšujú pamäť a koncentráciu a učia deti, ako riešiť problémy. Mnohé hry tiež podporujú kreativitu a fantáziu.

Bezpečnosť pri hraní

Bezpečnosť je kľúčová pri výbere hry na PC pre deti. Rodičia by mali byť informovaní o obsahu hry a nastaviť primerané časové limity na hranie. Je tiež dôležité, aby deti mali dostatok času na iné aktivity, ako je čítanie, šport a hranie vonku.

i

Nezabudnite nastaviť rodičovskú kontrolu a monitorovať, aké PC hry vaše deti hrajú, aby ste zabezpečili, že sú v bezpečí a že hrajú len vhodné hry.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
983 položiek
Outcast – Second Contact
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, – futuristická akčná hra s rozmanitým otvoreným svetom
48,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG683
5,0
Farming Simulator 17 – Oficiálne rozšírenie 2
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, české titulky, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – 37 nových vozidiel a farmárskych strojov a 10 nových značiek pre vašu farmu! Nové traktory, žacie stroje, balíkovače a množstvo ďalších strojov, ktoré vám pomôžu rozšíriť záber vašich aktivít a rozvíjať vlastnú farmu. Sadnite si za volant ,,najväčšieho farmárskeho traktora na svete" od Big Bud a objavte ďalšie farmárske vozidlá a vybavenia od výrobcov, ako KUHN, AGRISEM, Bednar, Seed Hawk... a nové stroje značky ROPA, ako trebárs Samozberač cukrovej repy ROPA Tiger 6 alebo Samozberač zemiakov ROPA Keiler 2.
9,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG1047
4,9 15×
Farming Simulator 15 - Oficiálne rozšírenie Zetor
Herný doplnok –, žáner: simulátor - prináša veľa noviniek do najlepšieho farmárskeho simulátora, vrátane novej východoeurópskej krajiny, nových grafických efektov a hlavne nových strojov vrátane Zetor, Tatra, Kverneland, Farmtech, Rostselmash
1,15 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG176j
Granblue Fantasy: Relink Day One Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Pripravte si bojovú družinu výberom až štyroch postav s jedinečnými súpravami schopností, než budú vyhovovať vášmu štýlu boja, a vyrazte do bitky proti obrím nepriateľom, ktorí zdanlivo siahajú až do nebies. Alebo až s tromi priateľmi skočte do online kooperácie v hre pre viac hráčov a riešte úlohy spoločne.
58,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG1440
4,2
Prince Of Persia 4
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný,
7,38 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG165a
Fell Seal: Arbiters Mark Deluxe Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG, – Užite si epický a dospelý príbeh, ktorý sa bude odvíjať prostredníctvom viac ako 40-príbehových stretov a ktorý bude zavŕšený náročnou výzvou na záverečnú fázu hry.
Kúpiť s kódom ALZADNI50 8,45 €
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG1374
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: logický, – krabicová verzia, žáner: logická; prejdite sa dych berúcimi krajinami v doposiaľ najhlbšej a vizuálne najbohatšej kapitole série Trine s úplne novými postavami a strhujúcim príbehom, na začiatku ktorého je povesť hrdinov pošramotená, ich priatelia a rodiny v nebezpečenstve a ich čarovné schopnosti v stávke
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG1408
Pro Cycling Manager 2023
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – spravujte tím profesionálnych cyklistov: určujte rozpočet, regrutujte mladé talenty, cvičte pretekárov a navrhnite závodné stratégie; bojujte o pozíciu a dostaňte sa na vrchol svetového rebríčka!
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG1405
Police Tactics
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor,
Super cena
20,90 € Ušetríte 1,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG595
4,0
Superhot
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: strieľačky, – Experimentálna a jedinečná strieľačka z prvého hľadiska nielen s grafickou stylizáciou – svet sa v hre pohybuje len pri pohybe!
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG565
5,0
Pro Cycling Manager 2015
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: športový, – nový ročník cyklistického manažéra prináša nový režim Pro Cyclist, prepracovaný režim kariéry, vylepšené šprintové sekvencie s možnosťou meniť trajektóriu pretekára, detailnejšia graifka a vylepšené rozhranie
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG401c
5,0
Moto GP 15
Hra na PC – krabicová verzia, slovenské titulky a dabing, žáner: pretekársky, – nový ročník prináša zmeny herných režimov, osobný tím a úpravy motocyklov a doplnkov, nový režim kariéry s GP kreditmi, nový režim Výučby a režim Rekordy, multiplayer pre 12 hráčov
12,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG458c
4,0
Trans Ocean
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, 55 prístavov, 22 tried lodí, 20 druhov prepravovaných komodít - staňte se novým Onassisom modernej doby!
15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG481
4,3
Train Fever
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – je simulátor železničnej obchodnej hry – ide o moderný Transport Tycoon s procedurálnym obsahom a sofistikovanou simuláciou mesta
9,49 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG480
5,0
Cities XL 2012 XKH
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – výborná budovateľská stratégia, vytvárajte, rozvíjajte prepájajte rozsiahle mestské aglomerácie.
9,89 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG318b
5,0
Rescue 2013: Mesto v ohrození
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor,
12,65 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG375b1
4,6
Autá 2
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: pretekársky, – DMK slim
9,89 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG307v2
3,0
Autá
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: pretekársky, český dabing
6,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG307v1
5,0
Worms Clan Wars
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – krabicová verzia, žáner: stratégie
11,98 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG154f1a
5,0
Angry Birds: Star Wars
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a detský,
13,74 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG409a
4,8 12×
Farming Simulator 2013 CZ (Titanium datadisk)
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – české titulky
5,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG176h2
4,0
Svet poníkov 2
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: detský,
11,92 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG398
4,0
102 Dalmatíncov
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: detský,
6,47 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG313
3,8
Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný,
6,47 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WG306q

Detské počítačové hry

V kategórii Detské počítačové hry máme práve teraz na Alza.sk celkom 983 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské počítačové hry Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie detské počítačové hry Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské počítačové hry Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské počítačové hry recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií