Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Doručení zdarma Alzaboxy

Lacné detské počítačové hry Contact Sales

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Žáner
Športový
(1)
Simulátor
(2)
Arkády
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
7 rokov
-
Textová lokalizácia
EN
(3)
DE
(2)
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné detské počítačové hry Contact Sales, respektíve všetky detské počítačové hry Contact Sales zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je Sociable Soccer 24, ktorý stojí 24,90 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
3 položky
Sociable Soccer 24
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Rýchla a plynulá arkádová hrateľnosť Sociable Soccer 24 je rozhodne tou najzaujímavejšou prednosťou. Hru možno jednoducho hrať, ale ťažko majstrovsky ovládnuť. V režime kariéry pre jedného hráča je zábavné aj náročné šplhať po rebríčku v ligách, kde najímate a vylepšujete svoje družstvo; kdežto v online hre viac hráčov vás udiví rýchlosť a plynulosť akcie.
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: WG1442
Hotel Life
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – krabicová verzia, žáner: simulátor,
Novinka
28,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1400
Train Sim World 4
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – Užite si úžasnú rýchlosť a bezkonkurenčnú kreativitu vďaka Train Sim World 4! Poddajte sa svojmu železničnému koníčku a objavte surové emócie počas jazdy vo vlakoch na rozmanitej škále slávnych tras. Toto je vaša cesta.
33,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WG1430
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské počítačové hry Contact Sales Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie detské počítačové hry Contact Sales
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií