Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 5 + 2 hry

Zobraziť katalóg
PlayStation 5 + 2 hry (bude upresnené neskôr)
Herná konzola – k TV, SSD 825 GB, Blu-ray (4K), možnosť hrania v 4K, menu v slovenčine, 1× herný ovládač, hra v balení (fyzický nosič)–2 hry (bude upresnené neskôr) - Z dôvodu celosvetovej nedostupnosti nepoznáme konkrétny termín naskladnenia tovaru. Všetky prijaté pred objednávky PlayStation 5 sú vybavované postupne podľa dátumu vytvorenia pred objednávky a podľa dostupnosti príslušnej regionálnej verzie s obmedzením 1ks na zákazníka. Od 23.6.2022 neprijímame ďalšie pred objednávky na samostatné konzoly. Aktuálne informácie získate pomocou „Strážiť dostupnosť“.
Variant
Kód:  MSX005b Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PlayStation 5 + 2 hry


Budúcnosť hrania je konečne tu!
Herná konzola PlayStation 5

Nová generácia populárnej hernej konzoly PlayStation je konečne tu. A prichádza revolúcia, ktorá poskytne hráčom po celom svete úplne nové zážitky. Konzola totiž zvládne až 4K rozlíšenie pri 120 FPS. Za väčšinou hardvérovej výbavy stojí spoločnosť AMD so svojím 8-jadrovým procesorom architektúry Zen 2 a grafickým čipom postaveným na platforme RDNA 2 s podporou ray tracingu.

8 jadier/16 vláken

CPU od AMD

10,28 TFLOPs

Výkon GPU

825 GB

Kapacita SSD úložiska



Koniec nahrávacích obrazoviek

Nárast grafickej kvality sa očakáva od každej generácie hernej konzoly, ale až PlayStation 5 prichádza s bleskovo rýchlym diskovým úložiskom, ktoré tvorí SSD s kapacitou 825 GB. Konkrétne ide o najmodernejší typ s rozhraním PCIe 4.0 a prenosovou rýchlosťou až 5,5 GB/s. Vývojári však často siahnu po kompresii herných dát, pri ktorej rýchlosť stúpne až na závratných 9 GB/s. Čo to znamená v praxi? Hry sa budú spúšťať prakticky okamžite a dokonca bude možné bleskovo prepínať medzi niekoľkými aktívnymi hrami.



Herná konzola PlayStation 5 prináša obrovské vylepšenia zvukovej stránky hier

Konzola PlayStation 5 získava body aj za 3D audio. Používa totiž špeciálny Tempest Engine, ktorý spracuje zvukovú stránku hier ako nikdy predtým. Kľúčovým benefitom je fakt, že na plné vychutnanie nebudete potrebovať drahé slúchadlá alebo veľa reproduktorov. Postačí vám totiž solídny inteligentný televízor.

Herná konzola PlayStation 5

Prepracovaný DualSense ovládač

Zásadnou novinkou ovládača DualSense je haptická odozva, ktorá sa postará o oveľa intenzívnejší herný zážitok. A ako funguje? Napríklad pri pretekárskych hrách poskytuje verný odpor pri riadení auta (pri prechádzaní cez rôzne prekážky a pod.). Konštruktéri spoločnosti Sony tiež zmenili uhol adaptívnych trigerrov a drobným zmenám neunikli ani oblasti rukovätí.

Na aké hry sa môžete tešiť?

Už v tejto chvíli je oznámených viac ako 20 nových hier pre PlayStation 5. Výberu jasne kraľuje Horizon Zero Dawn 2: Forbidden West, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Gran Turismo 7 alebo Resident Evil Village.

A spätná kompatibilita?

Nebojte sa, fiasko zo štartu PlayStation 4 sa neopakuje. Nová hracia konzola PlayStation 5 bude už od štartu predaja podporovať zhruba 100 najlepších hier zo staršej generácie a číslo sa má postupne zvyšovať. Samozrejmosťou je možnosť sledovania filmov z Blu-ray diskov alebo zabavenie sa vo virtuálnej realite s PlayStation VR.

Parametre a špecifikácia

Šírka
39 cm Hotovo!
Výška
26 cm Hotovo!
Hĺbka
10,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
4 500 g Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
39 cm Hotovo!
Výška
26 cm Hotovo!
Hĺbka
10,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
4 500 g Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 5 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , USB-A, USB-C, USB-C (na ovládači) Hotovo!

Verzia

Verzia
PS5 Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola, Herný ovládač 1 ks, Hra v balení (fyzický nosič), Kábel HDMI, Kábel USB, Napájací kábel, Stojan Hotovo!
Hry/licencie v balení
2 hry (bude upresnené neskôr) Hotovo!
Variant balenia
2 hry Hotovo!

Lokalizácia

Lokalizované menu
CZ, HU, EN, DE, FR, IT, ES Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Toto zariadenie je určené výlučne pre vlastnú potrebu kupujúceho, nie na zápis dát (vyhotovenie rozmnoženiny diela alebo reprografiu podľa § 42 a 43 autorského zákona).


» Všetky herné konzoly na TV

Varianty PlayStation 5:

PlayStation 5

Herná konzola - k TV, SSD 825 GB, Blu-ray (4K), možnosť hrania v 4K, menu v češtine, 1x herný ovládač
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Všechny zdravím! Než jsem se rozhodl, že si ji pořídím, tak jsem všude, většinou marně, zjišťoval termín dodání atd a řekl jsem si, že až přijde tak vám to sem hodím ať máte představu. Konzoli jsem objednal 1.5.2022 + druhý DualSense zvlášť, 10.8.2022 mi přišel (do spamu...ale přišla i sms) email s tím ať si vyberu do 10ti dní z několika možností bundle verzí s jednou hrou (s jinými cenami) a nebo ať potvrdím stávající objednávku jinak bude objednávka stornována. Kdybych změnil objednávku na bundle verzi s hrou tak by měla být doma do +/- měsíce. Po menších problémech s fakturací mi přišla konzole dnes tj. 22.9. Bundle je originál zabalená od výrobce, takže uměle nějak hru oddělit nelze, v tom případě chápu Alzu, že nabízela bundle, aby urychlila dodávku zákazníkům.Neznám nikoho kdo by radostně čekal půl roku a vůbec mu to nevadilo. Dokážu si velice živě představit co se kolem toho u všech prodejců elektra děje za humbuk, pracoval jsem 5 let jako vedoucí prodejny u konkurence.

prosim vas alza ako je to mozne ze niekto kto urobi objednavku 27.8 dostatane tuto koznolu podotikam skor ako napriklad ja co som urobil objednavku uz 29.7 viete mi povedat pre co som nebol uprednostneny ja ale ten co si objednal konzolu po mne ?

Playstation 5+2 hry objednáno 27.8 2022 prisel dnes 19.9 2022 v 10:00 ceska posta

Prosím vás mám u vás už na túto konzolu obj. a chcel by som sa spýtať či my viete povedať aké 2 hry budú v balení vopred ďakujem za informáciu

Prosim. ked som si dnes predobjednal PS5 kedy pride? az na novy rok?

Dobrý den, mám doma krabicové hry na PS4 - půjdou hrát na PS 5 ?

Heureka píše že tovar budete mať do 3 dní. Je to pravda?

Dobrý deň, chcem sa len spýtať že ako dlho sa čaká konkrétne na túto variantu PS5? A aké sú k tomu tie 2 hry? Vopred ďakujem.

Dobrý den. Rád bych se zeptal když bych si předobjednal PS5 tak kdy by asi tak dorazila?

Dobrý deň, môžem sa opýtať, je tento variant s mechanikou?

Diskusia a poradňa k PlayStation 5 + 2 hry
Príslušenstvo pre PlayStation 5 + 2 hry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 5 + 2 hry.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií