Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Garmin vívoactive Black s pulzomerom

Zobraziť katalóg
Garmin vívoactive Black s pulzomerom
5 1 hodnotení
Športtester - Všestranné (plávanie, beh, bicykel, golf), tenké, ľahké, chytré GPS hodinky, vysocecitlivý GPS, monitor denné aktivity, SMART funkcie, Bluetooth prenos do telefónu, snímač srdcového tepu Premium
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG072a5 Produktové číslo:  010-01297-10 Stránky výrobcu
Garmin vívoactive Black s pulzomerom Predaj skončil

Garmin vívoactive Black s pulzomerom

Všestranné, chytré a tenké GPS hodinky

Chytré GPS hodinky Garmin vívoactive HR jsou nejen vynikajícím pomocníkem pro dodržování zdravého životního stylu ale též tréninkovým partnerem. Díky nim máte dokonalý přehled o svých celodenních energetických výdajích. Stanovíte si cílový počet kroků na den, sledujete skutečně ušlou vzdálenost a spálené kalorie, podle čehož pak můžete efektivně upravovat svůj tréninkový plán.

Při delší nečinnosti vás navíc hodinky motivují k aktivitě upozorněním, že je na čase vstát a projít se. Na webovém rozhraní Garmin Connect si pak snadno prohlédnete podrobné vyhodnocení svého výkonu a pokud chcete, porovnáte se i s dalšími uživateli.

Klíčové vlastnosti

  • Monitor denní aktivity motivuje k lepším výkonům
  • Vysoce citlivá GPS pro dokonalý přehled o tréninku
  • Díky výjimečně nízké váze a tloušťce se nosí velmi pohodlně
  • Sportovní profily pro běh, jízdu na kole, plavání a nově i pro hraní golfu
  • Součástí balení je ANT+ hrudní snímač srdečního tepu 
  • Po synchronizaci s telefonem zobrazují zprávy, e-maily, zmeškané hovory atd.

Pomocník pro všechny běžné sporty

Tenké tělo, velice nízká hmotnost a voděodolnost dělá z Garmin vívoactive HR Premium ideální hodinky pro plavce. Ty potěší i funkce automatického rozpoznání plaveckého stylu a počítání uplavaných délek bazénu. Díky možnosti připojit snímač srdečního tepu, který není součástí balení, a vestavěné GPS je však při svém tréninku ocení všichni sportovci. Pomocí nich totiž dokáží hodinky zaznamenat zdolanou vzdálenost, rychlost a tempo prováděné aktivity, z čehož zároveň přesně vypočítají spálené kalorie. Po stažení podkladů k více než 38 000 světovým golfovým hřištím navíc zobrazují vzdálenost ke konci, středu a začátku jamkoviště, měří délku odpalu a vedou individuální skórekartu.

Buďte vždy v obraze

Třešničkou na dortu je schopnost synchronizovat se s vašim telefonem přes Bluetooth. Barevný, dotykový displej s vysokým rozlišením a výbornou čitelností vám tak zobrazí různá upozornění, aniž byste museli vytahovat svůj telefon z kapsy. Budete mít přehled o zmeškaných hovorech, dostanete upozornění na příchozí sms, e-mail nebo o naplánované schůzce ve vašem kalendáři.

Parametre a špecifikácia

Šírka
38,5 mm Hotovo!
Výška
43,8 mm Hotovo!
Hĺbka
8 mm Hotovo!
Hmotnosť
38 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
38,5 mm Hotovo!
Výška
43,8 mm Hotovo!
Hĺbka
8 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
38 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Výdrž batérie
9,8 h Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Vivoactive Schwarz mit pulzomerom. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Vivoactive Schwarz mit pulzomerom. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin vívoactive Fekete pulzomerom.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií